OnePlus Pad 2: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και είναι πολύ γνώριμες

OnePlus Pad 2, OnePlus Pad 2: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και είναι πολύ γνώριμες

Η OnePlus φιλοξενεί μια εκδήλωση στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 16 Ιουλίου για να αποκαλύψει τα Nord 4, Nord Buds 3 Pro TWS, Watch 2R και Pad 2.

Η μάρκα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα για το OnePlus Pad 2, αλλά την τελευταία διαρροή υποδηλώνει ότι δεν θα είναι ένα εντελώς νέο tablet.

Η πηγή της διαρροής ισχυρίζεται ότι το OnePlus Pad 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου και στην Ινδία, θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC και θα έχει δύο επιλογές μνήμης – 8GB/12GB και 12GB/256GB.

Το OnePlus Pad 2 θα διαθέτει οθόνη LCD 12,1″ 144 Hz με ανάλυση 3.000×2.120 pixel, μέγιστη φωτεινότητα 900 nits και υποστήριξη Dolby Vision. Το tablet θα έχει έξι ηχεία και δύο κάμερες – κύρια 13MP και selfie 8MP. Θα έχει μια μπαταρία 9.510 mAh με ενσύρματη υποστήριξη φόρτισης 67 W.

Αυτές οι προδιαγραφές υποδηλώνουν ότι το OnePlus Pad 2 είναι το αποκλειστικό για την Κίνα OnePlus Pad Pro που προορίζεται για τις παγκόσμιες αγορές. Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι η OnePlus θα κυκλοφορήσει το στυλό OnePlus Stylo 2 και το Smart Keyboard και τη θήκη Folio με το Pad 2 στην Ινδία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor OnePlus

Honor Magic 7 και OnePlus 13 μάλλον θα έρθουν στα τέλη Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για την αποκάλυψη νέων ναυαρχίδων, καθώς αρκετές μάρκες θα αποκαλύψουν την νέα σειρά τους.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Επίσημη φωτογραφία αποκαλύπτει το μπροστινό σχεδιασμό της ναυαρχίδας

To OnePlus 13 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο, οπότε και θα αποκαλυφθούν και άλλα πολυαναμενόμενα smartphone.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Aυτός θα είναι ο σχεδιασμός και τα specs της κάμερας

Η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει τo ΟnePlus 13 τον Οκτώβριο και δεν θα φοράει το επερχόμενο chipset Dimensity 9400 της MediaTek.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα ακριβύνει η έκδοση 24 GB RAM/1 TB αποθηκευτικού χώρου

Το OnePlus 13 έρχεται τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ενώ η διεθνής κυκλοφορία θα ακολουθήσει, με τις φήμες να πληθαίνουν.