OnePlus Pad: Αποδείχθηκε πολύ σκληρό σε τεστ αντοχής

OnePlus Pad, OnePlus Pad: Αποδείχθηκε πολύ σκληρό σε τεστ αντοχής

Το OnePlus Pad μπορεί να στερείται στις επιδόσεις λογισμικού αλλά αυτό κάπως ισοσταθμίζεται από την ποιότητα της κατασκευής. Ένα πρόσφατο τεστ αντοχής δείχνει πως το ωραίο υλικό του tablet δε λυγίζει σε σκληρές δοκιμές αντοχής και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την απόδοση, το OnePlus Pad είναι απλά καλό και ο χρήστης συμβιβάζεται με μια κατώτερη εμπειρία λογισμικού με το OxygenOS. Ωστόσο, το hardware είναι αρκετά δυνατό.

Ο γνωστός Youtuber Zach από το JerryRigEverything υπέβαλε το tablet στα βασανιστήρια που συνηθίζει να υποβάλει τις νέες συσκευές. Ξεκινώντας με το OnePlus Stylo, το περίβλημα και η άκρη αφαιρούνται αρκετά εύκολα με ένα κούμπωμα. Εσωτερικά, μπορείτε να δείτε τη μικρής χωρητικότητας μπαταρία και το χάλκινο υλικό για ασύρματη φόρτιση.

Όσον αφορά το ίδιο το Pad, το πρώτο τεστ είναι το τεστ σκληρότητας, το οποίο καθορίζει σε ποια σκληρότητα κάτι θα μπορεί να χαράξει ή να σημαδέψει την οθόνη. Πλησιάζοντας τη σειρά iPad της Apple, η οθόνη βλέπει γρατσουνιές στο επίπεδο 6, ενώ όταν ένας αναπτήρας πλησιάζει την οθόνη 2000 x 2800, τα εικονοστοιχεία σκοτεινιάζουν αρκετά γρήγορα, αλλά ανακάμπτουν πλήρως λίγο μετά.

Το πλαίσιο με το αλουμίνιο αποδεικνύεται εύκολο να γρατσουνιστεί και στις δύο πλευρές. Η δοκιμή αποκαλύπτει ότι είναι, στην πραγματικότητα, μεταλλικό. Ακόμα, οι ρυθμιστές έντασης δεν μετατοπίζονται εύκολα.

Το πίσω μέρος της συσκευής έχει την ίδια επεξεργασία και αποδεικνύεται ότι γρατσουνίζεται εύκολα με πολύ αιχμηρά αντικείμενα. Αυτό ισχύει και για τα iPad από τη στιγμή που το αλουμίνιο χρησιμοποιείται συνεχώς στην παραγωγή.

Τέλος, το tablet υποβάλλεται στο τεστ κάμψης. Με πολλή δύναμη το OnePlus Pad υποκύπτει ελαφρώς και η οθόνη διαχωρίζεται ελαφρώς από το πλαίσιο. Ωστόσο, στη συνέχεια κάπως ανακάμπτει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.