OnePlus TV: Μοντέλα μέχρι 75 ίντσες, με Android και υποστήριξη Bluetooth 5.0

OnePlus TV, OnePlus TV: Μοντέλα μέχρι 75 ίντσες, με Android και υποστήριξη Bluetooth 5.0

Πριν αρκετό καιρό η OnePlus είχε δηλώσει ότι θέλει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Μία εξ αυτών ήταν και η αγορά των smart TV και σύμφωνα με φήμες, αναφορές και leaks, η εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στην πρώτη έξυπνη OnePlus TV.

H OnePlus έχει καταθέσει προς πιστοποίηση 31 συσκευές στο Bluetooth SIG, όλες με την κωδική ονομασία 1+ LED TV. Από τη στιγμή που η εταιρεία έχει ήδη μεγάλη εμπειρία με το Android και εφόσον πρόκειται για μία έξυπνη τηλεόραση, πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία νέα σειρά Android smart tv.

OnePlus TV, OnePlus TV: Μοντέλα μέχρι 75 ίντσες, με Android και υποστήριξη Bluetooth 5.0

Σύμφωνα με τις καταχωρήσεις, η OnePlus TV είναι μία ξεχωριστή Android τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η Google δεν επιτρέπει ιδιαίτερη εξατομίκευση στην εμπειρία των Android TV συσκευών, αλλά η OnePlus κατάφερε με το OxygenOS να προσφέρει την πιο αγνή εμπειρία Android προσθέτοντας στο λειτουργικό ότι του λείπει.

Επιπλέον, η Google προσφέρει τη “operator tier” όπου οι φορείς εκμετάλλευσης των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύουν την πλατφόρμα έτσι ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους.

OnePlus TV, OnePlus TV: Μοντέλα μέχρι 75 ίντσες, με Android και υποστήριξη Bluetooth 5.0

Φυσικά η OnePlus δεν εμπίπτει σε αυτή τη βαθμίδα, αλλά σίγουρα για να λανσάρει την έξυπνη τηλεόραση της ως ξεχωριστή σίγουρα κάτι ξέρει περισσότερο. Άλλωστε το OnePlus 7 Pro προσφέρει την πιο smooth εμπειρία διότι έχει 90Hz ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη.

Από τους κωδικούς μοντέλων στο Bluetooth SIG είναι ξεκάθαρο ότι η OnePlus TV θα έχει διαγώνιο 43, 55, 65 και 75 ίντσες, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ινδία.

Τέλος, οι καταχωρήσεις αποκαλύπτουν ότι όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 χάρη στο wireless chip της MediaTek, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχουν MediaTek επεξεργαστές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.