OnePlus: Ξεκίνησε διαγωνισμό για τον σχεδιασμό μπουφάν

OnePlus, OnePlus: Ξεκίνησε διαγωνισμό για τον σχεδιασμό μπουφάν

Οι περισσότερες μεγάλες κινέζικες εταιρείας κατασκευάζουν πολλών ειδών προϊόντα. Ιδιαίτερα η Xiaomi είναι γνωστή για το γεγονός ότι έχει αρκετές θυγατρικές που παράγουν από κάθε είδους IoT συσκευή, μέχρι βούρτσες για τα μαλλιά και μπρελόκ. Φαίνεται ότι η OnePlus θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της ανταγωνιστικής κινέζικης κατασκευάστριας.

Ο διαγωνισμός

Η OnePlus ξεκίνησε έναν νέο διαγωνισμό με τον οποίο ζητά από τους χρήστες να σχεδιάσουν ένα μπουφάν. Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει ότι οι χρήστες της έχουν καλλιτεχνική δημιουργικότητα και ιδιαίτερες δεξιότητες.

Οπότε, αποφάσισε να διοργανώσει αυτό τον διαγωνισμό ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στο συγκεκριμένο μερίδιο χρηστών της να εκμεταλλευτούν τις δεξιότητες τους και να δείξουν τη δημιουργικότητα τους.

Συμμετοχή και επιλογή νικητών

Το όνομα του διαγωνισμού είναι “We and OnePlus” και θα διαρκέσει από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, πρέπει να κατεβάσει το σχετικό template και να ανεβάσει στη σελίδα του διαγωνισμού τη δημιουργία του, σε μορφή PNG.

Μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής συμμετοχών, μία ομάδα της OnePlus θα επιλέξει τις 8 καλύτερες δημιουργίες, τις οποίες θα θέσει σε ψηφοφορία, ώστε η κοινότητα της να αποφασίσει ποιες είναι οι δύο καλύτερες από αυτές.

Τα βραβεία

Όσοι καταθέσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό θα λάβουν 200 OnePlus Community Points. Επιπλέον, οι 8 επικρατέστεροι θα λάβουν 1000 πόντους και θα τους αναφέρουν στα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας.

Οι δύο νικητές θα πάρουν ένα συλλεκτικό μπουφάν και θα μπορέσουν να επισκεφθούν δωρεάν το επόμενο φυσικό launch event της OnePlus. Τέλος, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η εταιρεία σχεδιάζει όντως να κυκλοφορήσει κάποιο μπουφάν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.