Η Oppo θα ανακοινώσει σύντομα μια έξυπνη τηλεόραση στην Ινδία

, Η Oppo θα ανακοινώσει σύντομα μια έξυπνη τηλεόραση στην Ινδία

Η OnePlus και η Realme έχουν ήδη τις τηλεοπτικές τους προσφορές στην ινδική αγορά και σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, η αδελφή εταιρεία Oppo θα συμμετάσχει επίσης στο πάρτι πολύ σύντομα. Πιστεύεται ότι η σειρά K9 της εταιρείας θα εισέλθει στη χώρα.

Η οικογένεια τηλεοράσεων K9 πωλείται ήδη στην Κίνα και φτάνει τα 75″ σε μέγεθος με πάνελ LCD 60 Hz με υποστήριξη HDR10+ και HLG. Τροφοδοτούνται από MediaTek SoC και λειτουργούν με το λογισμικό ColorOS TV 2.0 της εταιρείας.

Αν και η ανακοίνωση της σειράς θα γίνει πιθανότατα πολύ σύντομα, οι πρώτες μονάδες θα βγουν στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2022. Επίσης, δεν έχουμε μάθει ακόμη εάν όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Ινδία ή μόνο μερικά από αυτά.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.