Pac-Man: Γιορτάζει τα 40 χρόνια με μία διαδραστική Monopoly

Pac-Man, Pac-Man: Γιορτάζει τα 40 χρόνια με μία διαδραστική Monopoly

Το Pac-Man γίνεται 40 ετών. Για να γιορτάσει την έναρξη της πέμπτης δεκαετίας ύπαρξης του, η Bandai Namco συνεργάστηκε με τη Hasbro και δημιούργησαν μία νέα συλλεκτική έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού αγοραπωλησιών, τη Monopoly.

Η πιο ενδιαφέρουσα Monopoly που φτιάχτηκε ποτέ

Η νέα Monopoly Arcade Pac-Man διαφέρει αρκετά από τις κλασικές εκδόσεις και ανήκει στην κατηγορία των ειδικών παραλλαγών που εκδίδει η Hasbro, όπως η Gamer Edition. Οι διαφορές ξεκινούν με το ότι δεν υπάρχουν καν χρήματα, αλλά οι παίκτες συλλέγουν πόντους, παίζοντας διάφορα mini-games. Έπειτα, οι παίκτες επενδύουν τους πόντους που συγκεντρώνουν για να αγοράσουν επίπεδα, τα οποία έχουν αντικαταστήσει τις ιδιοκτησίες.

Στη Monopoly Arcade Pac-Man κάθε παίκτης έχει ένα πλαστικό νόμισμα το οποίο λειτουργεί ως πιστωτική κάρτα. Οι παίκτες εισάγουν τα νομίσματα σε ένα arcade το οποίο αντικαθιστά την ηλεκτρονική τράπεζα που διαθέτει η Electronic Banking Edition. Μέσω του arcade οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπο των πόντων τους, να αγοράζουν / πουλάνε / κλέβουν επίπεδα, να πληρώνουν ενοίκια, και να παίζουν mini-games.

Pac-Man, Pac-Man: Γιορτάζει τα 40 χρόνια με μία διαδραστική Monopoly

Επιπλέον, η Monopoly Arcade Pac-Man έχει ένα Ghost token, που υποχρεώνει τον παίκτη να ρίξει το ghost die ώστε να δει πόσο μακριά μπορεί να κινηθεί. Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα συμβεί αν σε πιάσει το φάντασμα, αλλά ίσως να σε στέλνει στη φυλακή.

Στην Monopoly Arcade Pac-Man δεν υπάρχουν Community Chest και Chance, αλλά Power Pellets και Power-Ups. Επιπλέον, τις θέσεις των σταθμών έχουν πάρει Maze που οδηγούν τον παίκτη από το ένα σημείο στο άλλο.

Η Monopoly Arcade Pac-Man θα είναι διαθέσιμη από την 1η Αυγούστου στο Amazon και η τιμή της είναι 30 δολάρια Αμερικής ή περίπου 26 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.