Παλιά μοντέλα Samsung Smart TV θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το Netflix

, Παλιά μοντέλα Samsung Smart TV θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το Netflix

Το Netflix υποστηρίζεται από μία μεγάλη γκάμα έξυπνων τηλεοράσεων της Samsung ωστόσο μερικές από αυτές θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το Netflix από την δεύτερη ημέρα του Δεκεμβρίου και μετά.

Στις 2 Δεκεμβρίου, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από έναν μικρό αριθμό παλαιότερων smart TV της Samsung λόγω τεχνικών περιορισμών. Ενημερώσαμε όλους τους χρήστες οι οποίοι θα επηρεαστούν για άλλες συσκευές που υποστηρίζουμε ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το Netflix.

Τους ίδιους τεχνικούς περιορισμούς αναφέρεται και το support page της Samsung. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung αναφέρει “Μερικές παλαιότερες smart TV επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή”. Παρόλα αυτά δεν είναι σαφές ποια ακριβώς μοντέλα επηρεάζονται και η Samsung δεν έχει κάνει κάποια επίσημη αναφορά σε αυτά.

Βέβαια, όσοι έχουν κάποια άλλη συσκευή μπορούν μέσα από αυτήν να υποστηρίξουν το Netflix. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα μέσα από το Apple TV.

Ενημέρωση σχετικά με την υποστήριξη της εφαρμογής Netflix σε Samsung Smart TVs:

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2019 – Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Το γεγονός πως η Samsung πλέον δεν πληρώνει δικαιώματα για διάφορες μορφές ήχου και εικόνας (πχ MKV, Dolby, κλπ) το μεταφράζουμε σε –τεχνικούς περιορισμούς–… μάλιστα!!! Πριν 2 εβδομάδες πήγε φίλος μου και αγόρασε Smart TV και οι πωλητές του πολυεθνικού καταστήματος ηλεκτρικών ειδών του είπαν κατά λέξη, αν βλέπει ταινίες μέσω USB κλπ να μην πάρει Samsung καθώς έχει σταματήσει να πληρώνει δικαιώματα προς 3τες εταιρίες και δεν θα παίζουν ή εικόνα ή ήχο. (υγ. Τελικά ο φίλος μου επέλεξε μια LG, η οποία LG μοντέλο του 2019′ μαντέψτε? ΔΕΝ διαβάζει αρχεία MKV, το αποτέλεσμα ??? ταινίες μέσω USB γιόκ!!! Προς το παρόν μόνο η Sony υποστηρίζει όλες τις μορφές ήχου και εικόνας)

KnightRider

Μάλιστα…. Τώρα αρχίσανε και με τις τηλεοράσεις….
Δεν φτάνει που με τα smartphones αναγκάζουν τον κόσμο να αγοράζει κάθε χρόνο καινούργια συσκευή και τώρα θέλουν να κάνουν το ίδιο πράγμα και με τις τηλεοράσεις…. Αν είναι δυνατόν !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.