PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Στην αγορά οι συσκευές με κλασική θύρα ακουστικών όλο και λιγοστεύουν, κάτι που οδηγεί τους καταναλωτές στην αγορά ασύρματων Bluetooth ακουστικών. Ωστόσο, η εύρεση καλής ποιότητας ακουστικών, που προσφέρουν εξαιρετικό ήχο και δεν κοστίζουν μία περιουσία είναι δύσκολη υπόθεση. Εμείς έχουμε στα χέρια μας τα PaMu Slide τη Padmate, μιας εταιρείας που τα βάζει με τα AirPods της Apple!

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρία ακουστικά μέσω crowdfunding campaign. Οι καμπάνιες των δύο πρώτων ακουστικών ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Η καμπάνια για τα PaMu Scroll έλαβε τους τίτλους “Η μεγαλύτερη εκστρατεία TWS ακουστικών που χρηματοδοτήθηκε” συγκεντρώνοντας 3,3 εκατομμύρια δολάρια και “Η εκστρατεία με τους περισσότερους υποστηρικτές” καθώς την υποστήριξαν 62,348 άτομα.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Ωστόσο, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα PaMu Slide, που είναι τα νεότερα bluetooth ακουστικά της Padmate και αυτή τη στιγμή τρέχει μία καμπάνια για αυτά στο Indiegogo, η οποία έχει ξεπεράσει ήδη τις 10.000 υποστηρικτές και πλησιάζει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Tα PaMu Slide έρχονται με τρία διαφορετικού μεγέθους λαστιχάκια και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρία χρώματα άσπρο, μαύρο, πράσινο. Είναι εξοπλισμένα με το TWS (True Wireless Stereo) chip Qualcomm QCC3020, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πιο εξελιγμένο στην αγορά. Σε αντίθεση, η Bose, η Sony, και η Jabra χρησιμοποιούν Qualcomm CSR8XXX που είναι μία γενιά πίσω.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Τα PaMu Slide έχουν πιστοποίηση IPX6, κάτι που μεταφράζεται σε ανθεκτικότητα σε ιδρώτα και βροχή. Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν κουμπιά αφής, τα οποία μας δυσκόλεψαν λίγο στην αρχή, αλλά σύντομα συνηθίσαμε τον χειρισμό τους.

Όπως τα περισσότερα wireless ακουστικά στην αγορά, έτσι και τα PaMu Slide έρχονται με θήκη μεταφοράς και φόρτισης. Το αρνητικό στη θήκη είναι ότι είναι πολύ ογκώδης και δύσκολα θα την κουβαλάμε μαζί μας σε κάτι πέρα από τσάντα ή κάποιο τσαντάκι.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Ωστόσο, το θετικό είναι ότι η κατασκευή είναι ιδιαίτερα premium. Η θήκη έχει μαγνητικό slider και τα ακουστικά μένουν στη θέση τους ακόμη και σε περίπτωση πτώσης. Η πάνω πλευρά της θήκης είναι καλυμμένη με ύφασμα σε μοτίβο πλέγματος.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Βέβαια, το μέγεθος της θήκης δικαιολογείται από τα χαρακτηριστικά που τη συνοδεύουν. Η μπαταρία της θήκης είναι στα 2.000mAh και φορτίζει μέσω θύρας USB type-C.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Μία πλήρης φόρτιση, με τα ακουστικά μέσα στη θήκη, διαρκεί 90 λεπτά. Η πλήρη φόρτιση των PaMu Slide προσφέρει 10 ώρες ομιλία και περίπου 20 ώρες αναπαραγωγή μουσικής. Ενώ μία φόρτιση 5 λεπτών είναι αρκετή για να μας προσφέρει 1 ώρα χρήσης των PaMu Slide.

Αν εκμεταλλευτούμε όλη τη μπαταρία της θήκης για τη φόρτιση των PaMu Slide, τότε θα μας προσφέρει αρκετές πλήρης φορτίσεις για να τα χρησιμοποιούμε σχεδόν για 60 ώρες.

Πέραν όλων αυτών, η Padmate προσφέρει λειτουργία ασύρματης φόρτισης συσκευών μέσω της θήκης των PaMu Slide.

Εμείς δοκιμάσαμε την ασύρματη φόρτιση και η θήκη προσφέρει μία αναπλήρωση 10-15% στη μπαταρία του smartphone, ενώ έπειτα έχουμε αρκετή ενέργεια για να φορτίσουμε πλήρως τα PaMu Slide τουλάχιστον μία φορά.

PaMu Slide, PaMu Slide: AirPods killer με θήκη ασύρματης φόρτισης για 60 ώρες αυτονομία

Στο κομμάτι του ήχου πρέπει να πούμε ότι σε σύγκριση με ασύρματα Beats η ποιότητα είναι εξίσου καλή, ίσως και καλύτερη.

Αρχικά, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ακουστικά καταφέρνουν να μειώσουν τους εξωτερικούς ήχους, το στέρεο είναι ιδιαίτερα καλό, και το μπάσο είναι ισορροπημένο και βαθύ.

Σε περίπτωση που βρισκόμαστε σε ιδιαίτερα πολυσύχναστο χώρο με φασαρία, ίσως η ένταση των PaMu Slide να μας φανεί σχετικά δυνατή. Ενώ, κατά τη διάρκεια κλήσης σε αντίστοιχη περίπτωση, ο συνομιλητής μας υπάρχει περίπτωση να μη μας ακούει καθαρά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα PaMu Slide υποστηρίζουν κωδικοποίηση ήχου aptX, η οποία προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα από ακουστικά που συνδέονται απλά μέσω Bluetooth, όπως τα Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds και Jabra TWS.

Συνοψίζοντας, είμαστε σίγουρα εντυπωσιασμένοι με τα PaMu Slide, η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός. Ο ήχος είναι καθαρός αν και θα θέλαμε σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο δυνατός και η σύνδεση μέσω Bluetooth είναι σταθερή. Η θήκη είναι ιδιαίτερα ογκώδης, αλλά τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της δικαιολογούν το μέγεθος.

Όπως είπαμε, αυτή τη στιγμή η Padmate τρέχει μία καμπάνια στο Indiegogo μέσω της οποίας μπορούμε να αποκτήσουμε τα PaMu Slides έως 70% φθηνότερα, ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξουμε.

Με λίγα λόγια μπορούμε να προμηθευτούμε τα PaMu Slide με θήκη, αλλά χωρίς ασύρματη φόρτιση στα $49 ή περίπου 45€, έναντι $159 ή 140€ που θα είναι η εμπορική τους τιμή.

Την ίδια στιγμή, η έκδοση που προσφέρει ασύρματη φόρτιση μέσω της θήκης θα πωλείται για $199 ή 175€ και κατά τη διάρκεια της καμπάνιας μπορούμε να την αποκτήσουμε με $69 ή περίπου 60€.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Εκτός προσφοράς είναι ακριβότερα από τα κανονικά …δεν τα λες killer

G_Kobe

Για να τα αγοράσουμε από Ελλάδα πρέπει να πληρώσουμε για τον εκτελωνισμό extra λεφτά??

stratis_kokkinou

ειμαι ενας απο τους τυχερους που εχουν την συσκευη την παραγγελια την εκανα τον ιουνιο και ιουλιο τα ειχα απο τοτε τα χρησιμοποιω και δεν εχω μπει ακομα στην διαδικασια να φορτισω την θηκη. Πραγματικα ειναι σε εντελως διαφορετικη κατηγορια απο τα AIRPODS τα οποια κραταγαν 3 ωρες το πολυ ενω αυτα που εχω κρατανε σιγουρα 8 ωρες και πανω χωρις καν να φορτισεις τα ακουστικα πραγματικα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.