Panasonic HDC-SD40, Compact ψηφιακή βιντεοκάμερα Full HD

Ζυγίζοντας μόνο 169 γρ. η μικρή και συμπαγής βιντεοκάμερα HDC-SD40 της Panasonic, είναι η ελαφρύτερη στον κόσμο με εγγραφή Full HD σε φορμά AVCHD. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλής ποιότητας βιντεοσκοπήσεις παντού μιας και καταλαμβάνει μικρό χώρο στην μεταφορά και δίνει την αίσθηση του ελάχιστου βάρους ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης.

Panasonic HDC-SD40

Το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης POWER O.I.S., χρησιμοποιώντας γυροσκοπικούς αισθητήρες ανίχνευσης του τρεμοπαίγματος του χεριού και κινώντας ένα διορθωτικό φακό εξαλείφει το θόλωμα, έχει επιπλέον εξελιχθεί. Το σύστημα αυτό έχει την δυνατότητα να διορθώσει και το πρόβλημα της χαμηλής συχνότητας κίνησης της βιντεοκάμερας -που προέρχεται από την αναπνοή του χρήστη – πέντε περίπου φορές πιο αποτελεσματικά, σε σχεση με τα συμβατικά συστήματα σταθεροποίησης, που δεν μπορούν να καταστείλουν το φαινόμενο αυτό ικανοποιητικά.

Η Ανίχνευση Προσώπων λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και σε χώρους με χαμηλό ή οπίσθιο φωτισμό. Με το πάτημα του πλήκτρου iA.κάθε λειτουργία ενεργοποιείται εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, με αποτέλεσμα η εγγραφή βελτιστοποιημένων, όμορφων εικόνων να γίνεται γρήγορα και απλά. Η Ανίχνευση Προσώπων μετρώντας τα επίπεδα του φωτισμού, ρυθμίζει ανάλογα την έκθεση. Η λειτουργία εστίασης δίνει προτεραιότητα στα πρόσωπα και οι τόνοι της επιδερμίδας προσαρμόζονται για μέχρι 15 πρόσωπα ταυτόχρονα, έτσι ώστε αυτά να είναι λαμπερά και αναγνωρίσιμα.

Η έξυπνη αυτόματη λειτουργία iA (Intelligent Auto) αποτελείται από τέσσερεις λειτουργίες: την Οπτική Σταθεροποίηση POWER O.I.S., τον Έξυπνο Επιλογέα Σκηνής, την Ανίχνευση Προσώπων και τον Έξυπνο Έλεγχο της Αντίθεσης. Ανιχνεύει τις συνθήκες λήψης και αυτόματα ενεργοποιεί εκείνες τις λειτουργίες, που θα δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

H Panasonic HDC-SD40 ενσωματώνει 16GB μνήμη, δέχεται κάρτες μνήμης SD και έχει οπτικό ζουμ 16.8x. Η τιμή της, κοντά στα 300 ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Έρχεται δωράκι με ραδιοισότοπα ή χωρίς; Για να ξέρουμε αν θα φωσφορίζει το βράδυ lol.
Εντάξει πέρα από τη πλάκα πολύ καλό ακούγεται το πακέτο αρκεί να έχει σταθεροποιητή εικόνας στα 1080p γιατί πολλές φθηνές ενω διαφημίζουν τα 1080p ουσιαστικά μόνο σε 720p μπορείς να κάνεις αξιοπρεπή εγγραφή. Είδωμεν θα τη ψάξω μιας και ψήνομαι καιρό τώρα για μια καμερούλα.

#FN$#

Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται, ειδικά με αυτή την τιμή, όπως επίσης και με τη λογική ότι ζυγίζει σχεδόν όσο ένα κινητό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear thunderbolt

Apple Thunderbolt 5: Υπόσχεται πολύ υψηλές ταχύτητες

Μέσω Twitter έγινε η διαρροή και μάθαμε για τις δυνατότητες που θα προσφέρει η σύνδεση Thunderbolt 5 της Apple.

Gear Samsung Wear OS

Samsung Galaxy Watch 4: Νέες διαρροές δείχνουν το Wear OS

Δεν απέχουμε πολύ από την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Watch 4, αλλά οι διαρροές για εκείνο συνεχίζονται.

Gear AirPods Pro

Bang & Olufsen Beoplay EQ: Μείωση θορύβου με πολυτέλεια

Τα ασύρματα ακουστικά Beoplay EQ της Bang & Olufsen είναι προικισμένα με τεχνολογία adaptive noise cancellation.

Gear MediaTek

MediaTek Kompanio 1300T: Ένα chipset αποκλειστικά για tablets

H MediaTek παρουσίασε τον επεξεργαστή Kompanio 1300T, ο οποίος προορίζεται προς χρήση αποκλειστικά για tablets.