Panasonic: Πηγαίνει την πληρωμή του super market σε άλλο level [video]

Η ουρά στα super market είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν, όταν ειδικά όταν κατά τις ώρες αιχμής μπορεί να περιμένεις έως και μισή ώρα. Τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής είναι μια καλή λύση και κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο και περισσότερα καταστήματα.

Συνήθως η ουρά είναι μικρότερη, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν όλοι πως να τα χρησιμοποιούν. Εδώ έρχεται η Panasonic με την νέα της ιδέα που έχει στόχο να πάει την πληρωμή του super-market σε άλλο level.

Σήμερα, τα αυτόματα ταμεία ζητούν από τον πελάτη να σκανάρει ένα-ένα τα αντικείμενα που έχει αγοράσει και στη συνέχεια να τα τοποθετήσει σε σακούλες. Αυτό που θέλει η Panasonic είναι και τα δυο αυτά τα βήματα να γίνονται από το ίδιο το μηχάνημα. Ο πελάτης τοποθετεί το καλάθι με τα ψώνια επάνω στο αυτόματο ταμείο, στη συνέχεια αυτό τα βγάζει σκαναρισμένα και έτοιμα μέσα στη σακούλα.

Η Panasonic αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί δοκιμές σε ένα κατάστημα δίπλα στα κεντρικά γραφεία της στην Osaka. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα διαθέσει την συγκεκριμένη τεχνολογία, όμως η ίδια επισημαίνει πως σκοπός της δεν είναι να αντικαταστήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τα ταμεία.

Δείτε το video:

panasonic grocery pay, Panasonic: Πηγαίνει την πληρωμή του super market σε άλλο level [video]

panasonic grocery pay, Panasonic: Πηγαίνει την πληρωμή του super market σε άλλο level [video]

panasonic grocery pay, Panasonic: Πηγαίνει την πληρωμή του super market σε άλλο level [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

και με αυτά ο τρίτος παγκοσμιος ερχεται νομοτελειακα ακόμα πιο κοντά…

vasilis

χαχαχα σκοπος της δεν ειναι να αντικαταστησει τους ανθρωπους πισω απο τα ταμεια απλα βγαζει μια εφευρεση που αντικαθιστα τους ανθρωπους πισω απο τα ταμεια..

Παπαροκας tiamat

Χαχα βασιλης +100

Nick_GR

@vasilis θεούλης

Alex

Αίσχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.