Panasonic: Παρουσίασε VR γυαλιά με HDR και steampunk σχεδιασμό [CES 2020]

Panasonic, Panasonic: Παρουσίασε VR γυαλιά με HDR και steampunk σχεδιασμό [CES 2020]

Πολλοί θεωρούν ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της εικονικής πραγματικότητας και όχι άδικα. Στην έκθεση CES 2020, είδαμε αρκετά σχετικά προϊόντα μεταξύ των οποίων και τα νέα VR γυαλιά της Panasonic.

Όλα όσα γνωρίζουμε

Η Panasonic ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα UHD VR γυαλιά είναι τα πρώτα στον κόσμο που υποστηρίζουν HDR. Στο εσωτερικό των VR γυαλιών θα βρούμε ένα οπτικό module κατασκευασμένο από τις Kopin, 3M και Panasonic, το οποίο επιτρέπει την απεικόνιση εικόνων χωρίς παραμορφώσεις.

Τα τρία βασικά στοιχεία του VR σετ είναι το micro OLED panel το οποίο ανέπτυξαν η Kopin μαζί με την Panasonic, ο πρωτότυπος δυναμικός driver για τον ήχο, και το οπτικό module που προαναφέραμε.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, η εταιρεία έχει δώσει στα VR γυαλιά ένα αρκετά steampunk design το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, της επέτρεψε να μειώσει το συνολικό βάρος. Ο σχεδιασμός τους είναι τόσο λεπτός που θα μπορούσαμε να τα παρομοιάσουμε με κάποια μάσκα κλασικού μηχανόβιου που τρέχει στις ερήμους της Νεβάδα.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε τιμολόγηση, ούτε σε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα εντυπωσιακά steampunk VR γυαλιά να μην βγουν ποτέ στην αγορά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.