Panasonic Toughbook A3: Σκληροπυρηνικό Android tablet με αποσπώμενη μπαταρία

, Panasonic Toughbook A3: Σκληροπυρηνικό Android tablet με αποσπώμενη μπαταρία

To 2017 η Panasonic είχε λανσάρει ένα εντελώς διαφορετικό tablet, με την ονομασία Toughpad FZ-A2, το οποίο είχε την εξωπραγματική τιμή των… 2.189 Δολαρίων. Μάλλον το συγκεκριμένο εγχείρημα πούλησε αρκετά, καθώς η εταιρεία παρουσίασε μία νεότερη έκδοση του εν λόγω rugged μοντέλου.

Το Panasonic Toughbook A3 λοιπόν είναι γεγονός, με οθόνη 10.1 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+ και φωτεινότητα που φτάνει μέχρι και τα 800 nits. Στο εσωτερικό της συσκευής βλέπουμε τον Snapdragon 660 μαζί με 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ το λειτουργικό του εν έτη 2020 παραμένει Android 9 Pie.

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό όμως δεν είναι τα παραπάνω. Το Toughbook A3 έχει πιστοποίηση IP65 για νερό και σκόνη και στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810H. Επίσης, κάτι που βρίσκουμε σπάνια σε Android tablet, η συσκευή προσφέρει Type-C και USB-A θύρες, όπως και υποστήριξη διπλής SIM. Η Panasonic προσθέτει πέντε επιπλέον πλήκτρα, πέραν των power και volume, τα οποία βρίσκονται στο bezel της συσκευής και μπορούν να διαμορφωθούν από τον χρήστη.

, Panasonic Toughbook A3: Σκληροπυρηνικό Android tablet με αποσπώμενη μπαταρία

Αν και δε το βλέπουμε πλέον, το Toughbook A3 προσφέρει δύο αποσπώμενες μπαταρίες των 3.200mAh για έως και 8 ώρες συνεχούς χρήσης, με την εταιρεία να πουλάει ξεχωριστά και μπαταρίες χωρητικότητας 5.500mAh για έως και 15 ώρες συνεχούς χρήσης. Η φόρτιση γίνεται από ξεχωριστό AC αντάπτορα της Panasonic. Στα όχι και τόσο εντυπωσιακά στοιχεία, το Toughbook A3 διαθέτει 8MP κύρια κάμερα και 5MP selfie, αν και το κοινό του εν λόγω tablet δε θα επηρεαστεί και πολύ από τις κακές φωτογραφικές επιδόσεις,

Με υποστήριξη των μεγαλύτερων Global Navigation Satellite Systems και της επαγγελματικής σουίτας Panasonic Compass, η συσκευή προορίζεται μόνο για επαγγελματικούς πελάτες. Βέβαια, με τιμή γύρω στα 1.300 Ευρώ, δύσκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καλή επιλογή για τον μέσο χρήστη. Το Panasonic Toughbook A3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

αχρηστο

Κώστας Βλαχάκης

Σιγουρα δεν θα το βρεις στα ράφια του Κωτσοβολου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.