Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

, Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Το Πάσχα του 2022 είναι κοντά και η D-Link είναι εδώ για να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “τσιμπήσουμε”, έτσι ώστε να έχουμε όλοι μας τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορούμε να παρακολουθούμε το χώρο μας για την προσωπική μας ασφάλεια αλλά και να έχουμε το πιο γρήγορο Internet από ποτέ, σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

Πολλές φορές μας έχει τύχει να μετακινηθούμε στο σπίτι μας από το ένα δωμάτιο στο άλλο, και η λήψη του WiFi να εμφανίζει αστάθεια στη σύνδεση και καθυστερήσεις, λόγω του ότι το σήμα εξασθενεί όσο απομακρυνόμαστε από το router. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που όλους μας προβληματίζει ειδικότερα όταν έχουμε όλο και περισσότερες συσκευές που συνδέονται στο internet και θέλουμε να είναι πάντα συνδεδεμένες και στη μέγιστη ταχύτητα που μπορούμε να πετύχουμε.

, Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

DAP-1620 AC1300 Wi-Fi Range Extender

Η πρώτη πρόταση από τη D-Link για να έχουμε internet σε όλο το σπίτι, είναι το DAP-1620 AC1300 Wi-Fi Range Extender, το οποίο στην ουσία είναι ένα φορητό plug-in repeater που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επεκτείνουμε το υπάρχον ασύρματο δίκτυο που έχουμε εγκατεστημένο στο χώρο μας. Το ότι είναι μια μικρή συσκευή μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε όποιο σημείο επιθυμούμε για να αυξήσουμε την εμβέλεια του δικτύου μας, καθώς υποστηρίζει ταχύτητες ασύρματου AC μέχρι τα 1300 Mbps.

Επιπλέον, μας παρέχει διπλάσιες ταχύτητες στο ασύρματο internet και λιγότερες παρεμβολές άρα και λιγότερα απώλεια σήματος λόγω του ότι είναι dual band. Διαθέτει επίσης και ενσωματωμένη θύρα Ethernet έτσι ώστε σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες καλωδιώσεις Ethernet του σπιτιού μας, μπορούμε να επεκτείνουμε την ασύρματη κάλυψη χωρίς να έχουμε το άγχος για το αν το σήμα είναι ισχυρό.

Αρχική τιμή: €49,99
Τιμή Προσφοράς περίοδο Πάσχα: € 37,90

, Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

D-Link DAP-X1860 AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender

Μια ακόμη πρόταση της D-Link για να απολαμβάνουμε internet σε όλο το σπίτι, είναι το DAP-X1860 AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender, με το οποίο θα μπορούμε να έχουμε σήμα σε κάθε σημείο του χώρου μας και να συνδέσουμε όσες συσκευές μπορούμε, είτε για να εργαστούμε είτε για να διασκεδάσουμε, χωρίς να έχουμε το ενοχλητικό σε όλους μας lag. Το συγκεκριμένο extender υποστηρίζει WiFi 6 με ταχύτητες που φτάνουν τα 1.8Gbps, εξασφαλίζοντας WiFi υψηλής ταχύτητας σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και μπορεί να δημιουργήσει δίκτυο με συμβατά D-Link Mesh Wi-Fi 6 routers, που επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών συσκευών χωρίς καθυστερήσεις στη χρήση του internet.
Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως οι ταχύτητες πλέον μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 1.8Gbps, ενώ μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO, διασφαλίζουμε το ότι μπορούμε να συνδέσουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, και έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές, να παίζουμε τα online video games με την παρέα μας αλλά και να σερφάρουμε στο internet, σε υψηλές ταχύτητες ανεξάρτητα με το που βρισκόμαστε μέσα στο χώρο μας, με την κάλυψη να φτάνει μέχρι και τα 185 τετραγωνικά μέτρα

Η εγκατάσταση και σύνδεση του DAP-X1860 AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender μπορεί να γίνει από τον οποιονδήποτε καθώς χρειάζεται μόνο το πάτημα στο κουμπί WPS στο router και το Wi-Fi Extender, το οποίο είναι εξοπλισμένο και με θύρα Ethernet για να συνδέσουμε όποια ενσύρματη συσκευή διαθέτουμε, όπως μια κονσόλα ή μια Smart TV.

Αρχική τιμή: 93,90 EUR
Τιμή Προσφοράς περίοδο Πάσχα: 61,90 EUR

, Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

D-Link DIR-X1560 AX1500 Wi-Fi 6 Router

Μια ακόμη πρόταση της D-Link για γρήγορο internet είναι το DIR-X1560 AX1500 Wi-Fi 6 Router το οποίο υποστηρίζει WiFi 6 με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι τα 1500 Μbps, κάνοντας έτσι τη σύνδεση πολλαπλών συσκευών αλλά και τη ταυτόχρονη χρήση μεγάλου όγκου δεδομένων μια εύκολη υπόθεση. Μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα όλες τις συσκευές μας συνδεδεμένες αλλά και να παίζουμε τα αγαπημένα μας online games, να πραγματοποιούμε video calls και να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές σε 4Κ ανάλυση, χωρίς απώλεια στην ισχύ του σήματος και καθυστέρηση στη μετάδοση δεδομένων.

Το WiFi 6 που είναι γνωστό ως “802.11ax”, είναι πλέον το νέο στανταρντ αναφορικά με την επόμενη γενιά WiFi τεχνολογίας, καθώς προσφέρει βελτιώσεις σε σχέση με το 802.11ac, ενώ μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO έχουμε WiFi υψηλής ταχύτητας σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Με το WiFi 6 εξασφαλίζουμε υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων μας καθώς διαθέτει ενσωματωμένη κρυπτογράφηση 128-bit, βελτιωμένη ταχύτητα έως και 38% σε σχέση με το 802.11ac, πιο αποτελεσματική σύνδεση συσκευών αλλά και μεγαλύτερη κάλυψη του χώρου στον οποίο βρισκόμαστε.

Αρχική τιμή: 94,90 EUR
Τιμή Προσφοράς περίοδο Πάσχα: 57,90 EUR

, Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

D-Link DCS-8600LH mydlink Full HD Outdoor WiFi Camera

Σημαντικό δεν είναι μόνο να έχουμε σταθερό και γρήγορο internet στο χώρο μας, αλλά και να νιώθουμε ασφαλείς μέσα στο χώρο αυτό. Για αυτό το λόγο, η D-Link μας προσφέρει τη Full HD DCS-8600LH κάμερα εξωτερικού χώρου για συνεχή παρακολούθηση ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς παρόντες. Η συγκεκριμένη WiFi κάμερα έχει το πλεονέκτημα το ότι μπορεί να καταγράφει κάθε στιγμή σε video Full HD ανάλυση 1920×1080 pixel και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες μιας και διαθέτει πιστοποίηση IP65 τόσο στο σώμα της όσο και στο καλώδιό της, για να αντέχει σε βροχή, υγρασία, σκόνη αλλά και θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -25°C έως 45°C.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα διαθέτει φακό με γωνία λήψης 135° ενώ σε περίπτωση που “εντοπίσει” κάποια κίνηση ή ήχο, μας προωθούνται ειδοποιήσεις στη συσκευή μας και μπορούμε να συνδεθούμε σε πραγματικό χρόνο για να έχουμε εικόνα μέσω του mydlink app. Η καταγραφή των video γίνεται σε ανάλυση 1920×1080 pixel ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης ήχου αλλά και δυνατότητα λειτουργίας στο σκοτάδι, και μπορούμε να μιλήσουμε μέσω της συσκευής μας και να μεταφερθεί ο ήχος μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου στο χώρο μας τη στιγμή που χρειάζεται, για να αποτρέψουμε κάποιο ατυχές συμβάν.

Θα πρέπει ακόμα να τονίσουμε πως για να καταγράψουμε τα video της κάμερας, χρειαζόμαστε και τον αντίστοιχο αποθηκευτικό χώρο, κάτι για το οποίο η D-Link έχει φροντίσει να μας εξασφαλίσει καθώς όχι μόνο μας παρέχει δωρεάν υπηρεσία 24ωρης καταγραφής στο Cloud για 1 χρόνο αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής των video σε κάρτα microSD η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 64GB.

Αρχική τιμή: 139,90 EUR
Τιμή Προσφοράς περίοδο Πάσχα: 64,90 EUR

, Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

D-Link DCS-6100LH Compact Full HD Wi-Fi Camera

Μια ακόμη κάμερα ειδικά κατασκευασμένη για εσωτερικούς χώρους είναι η DCS-6100LH Compact Full HD Wi-Fi Camera η οποία ξεχωρίζει τόσο για το κομψό και compact σχεδιασμό της αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει. Πρόκειται για μια κάμερα που διαθέτει φακό με γωνία λήψης 110° και δυνατότητα καταγραφής Full HD video ανάλυσης 1920×1080 pixel. Σε μια τέτοια κάμερα ασφαλείας δε θα μπορούσε να μην ανιχνεύει ήχο και κίνηση, στέλνοντάς μας ενημερώσεις στη συσκευή μας αλλά και αυτόματη καταγραφή video. Ένα από τα “ατού” της κάμερας αυτής είναι και η δυνατότητα καταγραφής στο σκοτάδι μέχρι και 5 μέτρα, μιας και διαθέτει ενσωματωμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση.

Πολύ χρήσιμη είναι και η δυνατότητα να μπορούμε να παρακολουθούμε τον προσωπικό μας χώρο από όπου και αν βρισκόμαστε, μέσω smartphone, tablet αλλά και ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ με την κρυπτογράφηση WPA3 είμαστε σίγουροι πως η σύνδεσή μας είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής, και μπορούμε να επισημάνουμε το ότι η D-Link μας προσφέρει δωρεάν υπηρεσία 24ωρης καταγραφής των video που καταγράφονται με την DCS-6100LH Compact Full HD Wi-Fi Camera στο Cloud για 1 έτος.

Αρχική τιμή: 44,90 EUR
Τιμή Προσφοράς περίοδο Πάσχα: 26,90 EUR

Το Πάσχα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα “καυτό” μιας και η D-Link είναι εδώ για να μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες συσκευές για να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας, ενώ σε συνδυασμό με τις Πασχαλινές προσφορές, έχουμε όλοι πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εξοπλισμό που διακρίνεται για την αξιοπιστία και τις δυνατότητές του, και μάλιστα σε τιμές προσιτές.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.