Pebble Time: Επίσημα στο Kickstarter με έγχρωμη οθόνη και σπάει ταμεία

H Pebble ανακοίνωσε σήμερα το νέο της έξυπνο ρολόι το οποίο ονομάζει Pebble Time και έρχεται με ανασχεδιασμένο design, έχει για πρώτη φορά έγχρωμη e-paper οθόνη, μικρόφωνο, μπαταρία η οποία διαρκεί 7 ημέρες, είναι αδιάβροχο και νέο interface που σε ενημερώνει για τα πράγματα που έχεις να κάνεις κάθε μέρα. Το Pebble Time όμως είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω καμπάνιας στο Kickstarter, όπως το 2012.

Το Pebble Time είναι 20% πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο, η οθόνη είναι καλυμμένη από Gorilla Glass, περιμετρικά έχει ατσάλι και έρχεται σε τρία χρώματα- λευκό, μαύρο και κόκκινο.

Οι πρώτοι υποστηρικτές της καμπάνιας θα πάρουν το Pebble Time στα 159 δολάρια και οι υπόλοιποι στα 179 δολάρια. Όσοι δεν στηρίξουν την καμπάνια, θα το βρουν στα καταστήματα τον Μάιο με τιμή στα 200 δολάρια. Η καμπάνια ζητά 500.000 δολάρια, έχει φτάσει ήδη 1.819.992 δολάρια και απομένουν ακόμη 31 μέρες μέχρι να λήξει.

Update: Μέσα σε μια ώρα έχει φτάσει σχεδόν τα 3 εκατομμύρια δολάρια και 14.263 υποστηρικτές.

pebble time, Pebble Time: Επίσημα στο Kickstarter με έγχρωμη οθόνη και σπάει ταμεία

pebble time, Pebble Time: Επίσημα στο Kickstarter με έγχρωμη οθόνη και σπάει ταμεία

pebble time, Pebble Time: Επίσημα στο Kickstarter με έγχρωμη οθόνη και σπάει ταμεία

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioankav

Έχει ξεπεράσει ήδη τα 2 εκ (η πρώτη ομάδα με τα 159 δολάρια τελείωσε) και λογικά θα σπάσει και το προηγούμενο ρεκόρ του με τα 10 εκ, αλλά και αυτό των 13 εκ που είναι για το πιο πετυχημένο project του kickstarter. Προσωπικά ως χρήστης pebble εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια και αναμένω το νέο ρολόι…

Sot11

Γενικώς τα smartwatch δεν μου κανουν αίσθηση αλλα το συγκεκριμένο ειναι και πολυ άσχημο, όπως και το πρώτο της pebble…

bill

Εσυ sot11 να φανταστω σαρεσουν τα iwatch?

tech21man

Το θεμα ειναι οτι οι αλλοι χωνουν snapdragon εκει μεσα και ψαχνουν τροπους να κραταει η μπαταρια μια μερα…

Φαντασου να σε ρωτησει μια ωραιοτατη υπαρξη τι ωρα ειναι και να εχει σβησει. Sorry wallhugger!

Sot11

Bill? έχεις κάποιο θεμα με την ανάγνωση; Όταν λέω κανένα smartwatch δεν μου αρέσει εσυ αυτό καταλαβαίνεις;

Bloomm

Bill και tech21man ειστε το ιδιο ατομο, δεν εξηγειται αλλιως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.