Philips 5905 Series: Βελτιστοποιημένες για gaming χρήση Android TVs [CES 2020]

Philips 5905, Philips 5905 Series: Βελτιστοποιημένες για gaming χρήση Android TVs [CES 2020]

Η έκθεση CES 2020 φτάνει στο τέλος της και έχουμε ακόμη πολλά να πούμε για τα προϊόντα που είδαμε. Η Philips παρουσίασε μία σειρά από Android τηλεοράσεις μεταξύ των οποίων υπάρχουν και τα μοντέλα Philips 5905 που είναι ειδικά βελτιστοποιημένα για γενική χρήση σε gaming και ειδικά στη Google Stadia.

Όλες οι νέες τηλεοράσεις της Philips

Οι Philips 5905 Series αποτελείται από τηλεοράσεις Android με διαγώνιο από 43 έως 75 ίντσες και είναι βελτιστοποιημένες για χρήση σε κονσόλες και τη Google Stadia. Με το “Gaming Mode” ενεργοποιημένο οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις μειώνουν το latency κατά 50%, σε σύγκριση με τις περσινές Android TVs της εταιρείας.

Με δεδομένο ότι υπηρεσίες όπως η Google Stadia παρουσιάζουν αυξημένο latency, οποιαδήποτε μείωση του latency που προκαλεί το τοπικό hardware είναι ευπρόσδεκτη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη βελτίωση έχει επίδραση ακόμη και κατά τη χρήση των Philips 5905 Series σε κονσόλες.

Πέρα από τις Philips 5905 Series, η εταιρεία παρουσίασε της 5704, 5505 και 6705 Series. Πρόκειται για νέες τηλεοράσεις Android εκ των οποίων τα μοντέλα των δύο πρώτων σειρών υποστηρίζουν την έναρξη του Google Assistant απευθείας από το τηλεχειριστήριο.

Οι νέες 6705 Series, από την άλλη, θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος και η εταιρεία υπόσχεται ότι θα υποστηρίζουν τον πλήρη ασύρματο έλεγχο μέσω του Google Assistant, ακριβώς όπως και τα έξυπνα ηχεία.

Τέλος, εκτός από τις Philips 5905, 5704, 5505 και 6705 Series, η εταιρεία αποκάλυψε τις επερχόμενες 4K OLED Android TVs που διαθέτουν τεχνολογία Ambilight, η οποία ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα με βάση το φως που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο. Επιπλέον, αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR 10 και HDR 10+.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.