Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

philips E-ink, Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Η 24B1D5600 της Philips είναι μια οθόνη 23,8 ιντσών 2560 x 1440 IPS με ρυθμό ανανέωσης 75 Hz και φωτεινότητα 250 nits. Το ατού της, όμως, είναι ότι έχει μια κολλημένη οθόνη E-ink στο πλάι της.

Η ξεχωριστή οθόνη 13,3 ιντσών διαθέτει ανάλυση 1200 x 1600 (150 PPI), αναλογία διαστάσεων 4:3, υποστήριξη για κλίμακα του γκρι 4 bit και δικό της φωτισμό οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας χρώματος για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης στο μπλε φως.

Το eReader συνδέεται με την κύρια μονάδα μέσω μεντεσέδων, οι οποίοι του επιτρέπουν να έχει γωνία έως και 45 μοίρες, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε εύκολα το κείμενο E-ink ενώ κάθεστε ακριβώς μπροστά από την οθόνη της οθόνης.

Οι δύο οθόνες απαιτούν τις δικές τους συνδέσεις με υπολογιστή και πηγή τροφοδοσίας. Συγκεκριμένα για την E-ink, η είσοδος γίνεται μέσω USB-C. Μπορεί επίσης να αποδώσει ισχύ 15 W για φόρτιση συνδεδεμένων συσκευών. Η κύρια μονάδα οθόνης διαθέτει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως DP 1.2, διανομέα USB Type-A τεσσάρων θυρών, θύρα Gigabit Ethernet και είσοδο ήχου. Διαθέτει επίσης είσοδο USB-C που υποστηρίζει USB PD 3.0 έως 90W.

Η κύρια οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση, ενώ η δεύτερη οθόνη προορίζεται για στατικό κείμενο, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Η Philips 24B1D5600 είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Κίνα για περίπου 850 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.

Gear IFA 2022 Philips

IFA 2022: Η Philips λανσάρει νέες επιλογές OLED+ και Mini LED

Η Philips παρουσιάζει στην IFA 2022 στο Βερολίνο μια σειρά νέων τηλεοράσεων Ambilight, συμπεριλαμβανομένων OLED+ και Mini LED επιλογών.