Philips ErgoSensor Desktop Display, Τώρα θα κάτσετε καλά!

Τέρμα πια οι δικαιολογίες για να κάθεστε σαν… στραβό τελικό σίγμα μπροστά από τον υπολογιστή σας. Πολλά προβλήματα ξεκινούν από τη λάθος θέση απέναντι από την οθόνη μας, επομένως η Philips αποφάσισε να μας κάνει να ξεχάσουμε μια για πάντα τις κακές συνήθειες. Η οθόνη Ergosensor μας συμβουλεύει για το πώς να καθόμαστε σωστά απέναντι από εκείνη.

Το σύστημα είναι ενσωματωμένο στο monitor και μας λέει ποια είναι η θέση που πρέπει να καθόμαστε απέναντι από το desktop. Αξίζει να σημειωθεί ότι μας λέει και κάθε πόση ώρα πρέπει να κάνουμε διάλειμμα για να μην πιανόμαστε. Μία ηχητική ειδοποίηση σας λέει ότι κοιτάτε πολλή ώρα την οθόνη, ότι δεν φαίνεται να κάθεστε σωστά, αλλά αράζετε κάπου χαμένοι μέσα στο γραφείο σας, ενώ αν λείπετε από το γραφείο, κλείνει αυτόματα την οθόνη για να μην σπαταλάτε τζάμπα ενέργεια. Δεν είναι για γενναιόδωρες σπατάλες τώρα που κάθε λογαριασμός της ΔΕΗ είναι και μία δυσάρεστη οικονομική έκπληξη.

, Philips ErgoSensor Desktop Display, Τώρα θα κάτσετε καλά!

, Philips ErgoSensor Desktop Display, Τώρα θα κάτσετε καλά!

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Πανέμορφη… Θα ήθελα να τη δω και στην πράξη πάντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.