Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

Philips Hue IFA 2023, Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο. Η εταιρεία ξεκίνησε την ενασχόλησή της με smart home προϊόντα παρακολούθησης, τα οποία παρουσιάζει στην IFA 2023 που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Η νέα σειρά περιλαμβάνει κάμερες Philips Hue Secure σε ενσύρματη και ασύρματη (ή μπαταρία) έκδοση που διαθέτουν ροή βίντεο HD 1080p με νυχτερινή όραση.

Οι κάμερες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνομιλήσετε με κάποιον επισκέπτη ή διανομέα στην πόρτα σας, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με τα φώτα Hue και τους ηχητικούς συναγερμούς για να αποτρέψετε εισβολείς. Ακόμα, οι συσκευές ειδοποιούν για κινητικότητα αλλά μπορούν να ξεχωρίσουν την ανθρώπινη κίνηση από κάποιου ζώου. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, επομένως το υλικό παραμένει ιδιωτικό.

Οι νέες κάμερες Hue Secure μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και μπορείτε να στηρίξετε την ενσύρματη έκδοση με τη συνοδευτική βάση επιτραπέζιου υπολογιστή. Και οι δύο θα είναι διαθέσιμες αυτό το φθινόπωρο. Η ενσύρματη κάμερα θα είναι λίγο φθηνότερη στα 218 $ (200 €) από την παραλλαγή της μπαταρίας των 273 $ (250 €).

Ωστόσο, εάν θέλετε κάτι ειδικά για εξωτερική χρήση, μπορείτε  να αποκτήσετε την κάμερα προβολέα Philips Hue Secure. Όταν ενεργοποιείτε έναν ελαφρύ συναγερμό από την εφαρμογή Hue, φωτίζει αμέσως μια μεγάλη περιοχή σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε για να αποτρέψετε πιθανούς εισβολείς. Αυτό θα κυκλοφορήσει αργότερα, το πρώτο τρίμηνο του 2024 για $382 (€350).

Εκτός από τις προαναφερθείσες κάμερες ασφαλείας, η νέα σειρά Philips Hue περιλαμβάνει επίσης αισθητήρες επαφής. Μπορείτε να τα κολλήσετε σε πόρτες, παράθυρα και σε άλλα μέρη, ώστε να μπορείτε να ειδοποιηθείτε εάν κάποιος τα ανοίξει. Επιπλέον, μπορείτε να τα προγραμματίσετε να λειτουργούν με τα φώτα Hue, έτσι ώστε να ανάβουν ή να σβήνουν εάν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν ότι οι πόρτες ανοίγουν ή κλείνουν. Οι αισθητήρες θα είναι διαθέσιμοι αυτό το φθινόπωρο σε ασπρόμαυρο για 44 $ (40 €) ο καθένας ή 76 $ (70 €) για ένα πακέτο δύο.

Για να διευκολύνει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε Ασφαλή συσκευή που αγοράζετε, η εταιρεία έχει επίσης ενημερώσει την εφαρμογή της για να προσθέσει ένα νέο Κέντρο ασφαλείας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε συναγερμούς από εκεί, να αναβοσβήσετε φώτα και να ηχήσετε τη σειρήνα στην ασφαλή κάμερα. Σας δίνει επίσης έναν γρήγορο τρόπο να καλέσετε τις τοπικές αρχές ή μια επαφή που εμπιστεύεστε, ώστε να μπορούν να ελέγξουν το σπίτι σας σε περίπτωση που λείπετε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρεας

ρε παιδια επειδη ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα αυτες οι καμ λειτουργουν με wifi? πως στελνουν εικονα στο κινητο οπου κι αν ειμαστε;

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, ναι συνδέονται στο δίκτυο WiFi του χώρου μας και μέσω εφαρμογής βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο εικόνα στο κινητό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Samsung

Η Samsung αποκαλύπτει το συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI [IFA 2023]

Η Samsung παρουσίασε το νέο συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump στην IFA 2023.

Smartphones IFA 2023

DreameBot L20 Ultra: Η νέα σκούπα-ρομπότ [IFA 2023]

Η Dreame Technology παρουσίασε τη νέα της σκούπα-ρομπότ DreameBot L20 Ultra στην IFA 2023 στο Βερολίνο καταφέρνοντας να ξεχωρίσει.

Smartphones IFA 2023 JBL

Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική.

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.