Philips Hue Play HDMI Sync Box: Κινηματογραφική εμπειρία φωτισμού με 250 ευρώ

Philips Hue Play HDMI Sync Box, Philips Hue Play HDMI Sync Box: Κινηματογραφική εμπειρία φωτισμού με 250 ευρώ

Η μητρική εταιρεία της Philips Hue, Signify, ανακοίνωσε μία νέα συσκευή με όνομα Hue Play HDMI Sync Box η οποία προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία φωτισμού. Η συσκευή αποτελεί γέφυρα σύνδεσης μεταξύ HDMI συσκευών και των Philips Hue προϊόντων.

Το Hue Play HDMI Sync Box μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Hue Hub της εταιρείας. Η συσκευή συνδέεται μέσω καλωδίου σε HDMI θύρα και ασύρματα με το Hue Hub. Έπειτα, οι δύο συσκευές συνδυάζουν τις δυνατότητες τους για να προσφέρουν μία ατμοσφαιρική εμπειρία πολυμέσων.

Philips Hue Play HDMI Sync Box, Philips Hue Play HDMI Sync Box: Κινηματογραφική εμπειρία φωτισμού με 250 ευρώ

Με άλλα λόγια, το Hue Play HDMI Sync Box είναι σχεδιασμένο να επεκτείνει τον φωτισμό της οθόνης στο τριγύρω περιβάλλον. Άρα, αν βλέπουμε εκρήξεις η συσκευή θα αλλάζει το χρώμα των λαμπτήρων σε κόκκινο και κίτρινο, ενώ σε υποθαλάσσιες σκηνές το χρώμα θα αλλάζει σε μπλε-πράσινο.

Συνολικά μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι και 10 φώτα Philips Hue και οι συσκευή υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Επίσης, πέρα από την τηλεόραση μπορούμε να συνδέσουμε συνολικά έως 3 ακόμη συσκευές, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Philips Hue Play HDMI Sync Box για ταινίες, gaming, αναπαραγωγή ήχου και άλλα.

Philips Hue Play HDMI Sync Box, Philips Hue Play HDMI Sync Box: Κινηματογραφική εμπειρία φωτισμού με 250 ευρώ

Όπως είναι λογικό η Philips σχεδίασε μία εφαρμογή η οποία πάει πακέτο με τη συσκευή και επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τη θύρα εισόδου, τη φωτεινότητα, την ταχύτητα εναλλαγής και άλλα.

Ο σχεδιασμός του Hue Play HDMI Sync Box είναι ιδιαίτερα απλός, το πάχος του είναι λιγότερο από 2,5 εκατοστά, και το μέγεθος του 10×18 εκατοστά. Στη συσκευή θα βρούμε μία θύρα εξόδου HDMI και τέσσερις θύρες εισόδου.

Philips Hue Play HDMI Sync Box, Philips Hue Play HDMI Sync Box: Κινηματογραφική εμπειρία φωτισμού με 250 ευρώ

Τέλος, το Philips Hue Play HDMI Sync Box θα γίνει διαθέσιμο στις 16 Οκτωβρίου σε χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης στην τιμή των 249.95€. Η εταιρεία θα διαθέσει τη συσκευή σε περισσότερες αγορές στις αρχές του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Όμορφο προϊόν (ουσιαστικά υλοποιεί την πετυχημένη ambilight τεχνολογία της Philips) αλλά… για να λειτουργήσει δεν χρειάζεσαι μόνο το Sync Box αλλά πρέπει να αγοράσεις (ξεχωριστά) και το Hue Bridge, όπως επίσης και τουλάχιστον δύο (ή τρεις) μπάρες φωτισμού, γεγονός που ανεβάζει τη συνολική τιμή στο Θεό. Πολύ ακριβό.

Αποστολος

Υπαρχπυν πολυ καλυτερες συσκευες για περιβαλλοντα φωτισμο που ελεγχουν pixel~pixel και επεκτεινουν την προβολη στα χρωματα που υφιστανται στο πανελ. Π.Χ. Dreamcast. Οχι μονο πρασινο μπλε αλλα το συνολο των χρωματων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.