Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.

Όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το διευκρινήσω, αλλά αν πραγματικά μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον δέκτη GPS του SmartCradle χωρίς να λαμβάνουμε δεδομένα (data) από το 3G του iPhone, αυτό θα είναι σημαντικό.

, Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάριος

Δεν κατάλαβα τη χρησιμότητα..κάτι μου διαφεύγει προφανώς…τι έχει δηλαδή ο δέκτης gps του iphone? τι παραπάνω προσθέτει το συγκεκριμένο αξεσουάρ;

Danielsan

Γιατι ρε παιδια χρειάζεται δεδομενα για να λειτουργήσει το gps του iphone??

Danielsan

Δεν νομίζω. Οι χάρτες που έχει μέσα ειναι της google και δεν ειναι για πλοηγηση. Πρέπει να κατεβασεις εφαρμογή navigation για να έχεις πλοηγηση. Ο δέκτης του gps δεν χρειααζεται δεδομένα. Εγώ πολλές φορες το έχω στο airplane mode και χρησιμοποιώ το gps.

Απ οτι κατάλαβα η βαση αυτη ενισχύει το σημα gps, gyroscope και accelerometer ωστε να πιανει κατω απο γεφυρες πχ κλπ. Επίσης βοηθάει με ανοιχτη ακροαση και φορτιζει το κινητο.

Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος.

Danielsan

The Pioneer SmartCradle for iPhones is compatible with all GPS enabled apps, including MotionX-GPS Drive and is the first of its kind to incorporate a built-in gyro sensor and accelerometer combined with an external antenna for improved GPS reception and location accuracy, even if GPS signals are limited by high rise buildings and tunnels, says Cardenas. Additionally, the unit features an integrated amplified speaker with volume control for high quality hands-free calling and offers a mini-USB input and audio/video output.

Danielsan

Δεν υπάρχει διαφωνια κωστα.

Ειναι γνωστο οτι οι google χαρτες χρειάζονται δεδομενα για να κατέβουν. Νομίζω το ιδιο γινεται και στο android κλπ.

Η συγκεκριμένη συσκευη δεν λύνει αυτο το πρόβλημα καθώς το μόνο που κάνει είναι να αναβαθμισει το σημα του gps για εφαρμογές πλοηγησης. ΄Έτσι καταλαβα εγω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i