Pixel Buds Pro: Ίσως αποκτήσουν Head Tracking σε επερχόμενη ενημέρωση

pixel buds pro, Pixel Buds Pro: Ίσως αποκτήσουν Head Tracking σε επερχόμενη ενημέρωση

Νωρίτερα φέτος, η Google κυκλοφόρησε μια πολυαναμενόμενη ενημέρωση για Pixel Buds Pro παρέχοντας υποστήριξη για Spatial Audio. Η λειτουργία προορίζεται να βελτιώσει την εμπειρία του ακροατή όταν παρακολουθεί οποιοδήποτε μέσο που το υποστηρίζει, κυρίως για την προσομοίωση μιας κινηματογραφικής εμπειρίας ήχου κατά την παρακολούθηση ταινιών και βίντεο.

Η άλλη δυνατότητα που είχε υποσχεθεί η εταιρεία, το Head Tracking, δεν ήρθε τότε, αλλά από ότι φαίνεται έρχεται σε επερχόμενη ενημέρωση. Η πληροφορία έρχεται μετά από έλεγχο του ΑPK που έκανε η ομάδα του 9to5Google διαπιστώνοντας πως η εφαρμογή Pixel Buds θα αποκτήσει μια νέα σελίδα ρυθμίσεων, όπου οι κάτοχοι θα μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του Spatial Audio. Η σελίδα, ωστόσο, περιλαμβάνει επίσης μια εναλλαγή για τo Head Tracking, που σημαίνει ότι η δυνατότητα θα πρέπει επίσης να είναι καθ’ οδόν.

Αυτή η νέα σελίδα ρυθμίσεων περιλαμβάνει και ένα βίντεο επίδειξης με ήχους της φύσης και ορχηστρική μουσική που προέρχονται από πολλές κατευθύνσεις. Προφανώς αυτός είναι ένας τρόπος της Google να βοηθήσει τους χρήστες να ξεχωρίσουν το πως ακούγεται κάτι με ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο το Spatial Audio και το Head Tracking. Έτσι, θα μπορεί κανείς να προσαρμόσει περισσότερο τον ήχο ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Προϋπόθεση για να απολαύσετε αυτές τις δυνατότητες αποτελεί να έχετε ένα Pixel 6/6 Pro ή ένα Pixel 7/7 Pro. Ακόμα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα φτάσουν στις συσκευές με το επερχόμενο Pixel Feature Drop που θα φτάσει κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel Fold: Πρόβλημα με “sticky scrolling” απογοητεύει τους χρήστες

Πριν από τέσσερις μήνες αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο Reddit ένα bug για sticky scrolling στο Pixel Fold της Google.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Fold 2: Νέες φήμες για μεγαλύτερες οθόνες 8,02 και 6,29 ίντσες

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο Google Pixel Fold 2, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αλλαγών στο σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης.