Κυριακή
23/09/2018

Pixel Stand: Ο ασύρματος φορτιστής για Pixel 3 και Pixel 3 XL εμφανίστηκε στο Google app

Τα Pixel 3 και 3 XL θα γίνουν επίσημα στις 9 Οκτωβρίου και φαίνεται πως μαζί τους θα εμφανιστεί και το Pixel Stand, ο ασύρματος φορτιστής ο οποίος εντοπίστηκε στον κώδικα του Google app.

Από τη στιγμή που δεν έχουν μείνει πολλά στοιχεία κρυφά για τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL που θα παρουσιαστούν στις 9 Οκτωβρίου, ίσως ήρθε η στιγμή για να μάθουμε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τα αξεσουάρ τους. Ένα από αυτά και πιθανόν από τα πιο βασικά είναι ο ασύρματος φορτιστής που εντοπίστηκε στον κώδικα του Google APK στην έκδοση 8.22.

Πιο συγκεκριμένα, ο ασύρματος φορτιστής των νέων Google Pixel ονομάζεται “Pixel Stand”, και εμφανίζει animation σχετικά με τις λειτουργίες του πέραν από αυτήν της ασύρματης φόρτισης. Όπως φαίνεται, θα διαθέτει δυνατότητα προβολής φωτογραφιών με τη μορφή slideshow, χρήση του Google Assistant αλλά και την προβολή μηνυμάτων κειμένου, τη λειτουργία ξυπνητηριού, την προβολή συμβάντων του ημερολογίου καθώς και την αναπαραγωγή μουσικής.

Το Pixel Stand αναμένεται να λειτουργεί και με τις δύο συσκευές και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της Google για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

pixelstandanim2

pixelstandanim1

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.