Pixel Watch: Επίσημο με Οθόνη 1,2″ και ECG, σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE

pixel watch, Pixel Watch: Επίσημο με Οθόνη 1,2″ και ECG, σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες σχετικά με αυτό, το Google Pixel Watch επιτέλους έφτασε. Τρέχει το Wear OS 3.5, αν και αυτή η έκδοση σπάνια εμφανίζεται χωρίς το skin One UI Watch της Samsung.

Το Pixel Watch είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Wi-Fi και LTE – αλλά μόνο ένα μέγεθος 41 mm. Στο κουτί περιέχεται ένα μικρό και ένα μεγάλο band.

pixel watch, Pixel Watch: Επίσημο με Οθόνη 1,2″ και ECG, σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με μια μικρή οθόνη 1,2 ιντσών, η οποία φτάνει τα 1.000 nits φωτεινότητας για ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και έχει always-on λειτουργία. Το Gorilla Glass 5 που το προστατεύει έχει σχήμα θόλου,  ενώ το μόνο φυσικό χειριστήριο είναι το κουμπί στο πλάι. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, επομένως θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό.

pixel watch, Pixel Watch: Επίσημο με Οθόνη 1,2″ και ECG, σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE

Το Pixel Watch διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών στο κάτω μέρος καθώς και αισθητήρα ECG για πιο λεπτομερείς μετρήσεις της καρδιάς. Η Google αξιοποίησε την τεχνογνωσία της ομάδας Fitbit για να αναπτύξει πιο ακριβείς αλγόριθμους για την παρακολούθηση της συνολικής υγείας. Αντέχει και στο κολύμπι αφού έχει βαθμολογηθεί με αντοχή στο νερό 5ATM.

pixel watch, Pixel Watch: Επίσημο με Οθόνη 1,2″ και ECG, σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE

Αντί για ένα προσαρμοσμένο τσιπ όπως στα τηλέφωνα, η Google επέλεξε ένα τυπικό Exynos 9110, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στα ρολόγια Galaxy ήδη από το 2018. Έχει συνδυαστεί με αξιοπρεπή 2 GB μνήμης RAM και η Google πιστεύει ότι η μπαταρία είναι αρκετή για να διαρκέσει 24 ώρες.

Όπως είπαμε, υπάρχει μια έκδοση LTE αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι χωρίς τηλέφωνο. Διαφορετικά, θα έχετε τη συνήθη συνδεσιμότητα Wi-Fi (2,4 GHz) και Bluetooth (5,0), καθώς και NFC για το Google Pay (ή άλλες υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου).

pixel watch, Pixel Watch: Επίσημο με Οθόνη 1,2″ και ECG, σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE

Στην Ευρώπη, το Pixel Watch (Wi-Fi) θα σας κοστίσει 350$/380€, ενώ η επιλογή LTE μπορεί να είναι δική σας με 400$/430€.  Έρχεται δωρεάν αν προπαραγγείλετε ένα Pixel 7 Pro. Παρεμπιπτόντως, το Pixel Watch συνοδεύεται από 6 δωρεάν μήνες Fitbit Premium.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.