Plantronics BackBeat Fit 500: Προσιτά ακουστικά Bluetooth με άριστη ποιότητα ήχου

Υπάρχουν αρκετά over-the-ear ακουστικά, αλλά τα Plantronics BackBeat Fit 500 και 505 είναι ο καλύτερος συνδυασμός τιμής, απόδοσης και στυλ. Έχουν εξαιρετική απόδοση ήχου, διαθέτουν ενδιαφέρον σχεδιασμό και η τιμή τους είναι άκρως λογική. Τα BackBeat Fit 500 και 505 είναι τέλεια για όσους αναζητούν ποιοτικό ήχο χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Θα ξεκινήσουμε με μία μικρή αναφορά στο όνομα, η Platronics επέλεξε να τροποποιήσει λίγο το όνομα των ακουστικών ανάλογα με το χρώμα που έχουν. Έτσι, τα BackBeat Fit 505 είναι τα μαύρα, ενώ τα BackBeat Fit 500 έχουν teal απόχρωση. Κατά τα άλλα, είναι ακριβώς ίδια. Οπότε, από εδώ και στο εξής θα αναφέρουμε μόνο τον αριθμό μοντέλου των teal ακουστικών.

Σχεδιασμός

Τα Plantronics BackBeat Fit 500 έχουν μοντέρνο και φουτουριστικό design. Η teal παραλλαγή ξεχωρίζει εξαιτίας της ποπ απόχρωσης της. Κατά κύριο λόγο τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από μαύρο πλαστικό, ενώ η 505 έκδοση έχει ένα teal gradient στο κύριο band.

Plantronics BackBeat Fit 500, Plantronics BackBeat Fit 500: Προσιτά ακουστικά Bluetooth με άριστη ποιότητα ήχου

Αν και υπάρχουν μαξιλάρια δεν έχουν μεγάλη έκταση, χωρίς αυτό να επηρεάζει ιδιαίτερα την εφαρμογή των BackBeat Fit 500 στο κεφάλι και τα αυτιά. Το μόνο σχετικά αρνητικό στοιχείο είναι ότι τα ακουστικά δεν διπλώνουν, κάτι που αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι περιστρέφονται με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χώρος που καταλαμβάνουν.

Στο δεξί ακουστικό των Plantronics BackBeat Fit 500 υπάρχει ένας διακόπτης ενεργοποίησης – απενεργοποίησης του Bluetooth, ένα κουμπί LED, και ένα κουμπί για την αποδοχή και απόρριψη κλήσεων.

Αντίστοιχα, στο αριστερό ακουστικό έχει τοποθετηθεί η θύρα φόρτισης micro USB, η κλασική θύρα ήχου και ο ρυθμιστής έντασης. Επιπλέον, στο αριστερό ακουστικό υπάρχουν κουμπιά ελέγχου με ανάγλυφα σύμβολα, που διευκολύνουν ιδιαίτερα τον χειρισμό της αναπαραγωγής.

Plantronics BackBeat Fit 500, Plantronics BackBeat Fit 500: Προσιτά ακουστικά Bluetooth με άριστη ποιότητα ήχου

Τέλος, τα BackBeat Fit 500 έχουν στρώμα P2i nano-coating που τους προσφέρει αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα. Επίσης, στο πακέτο τους υπάρχει θήκη μεταφοράς, καλώδιο φόρτιση και καλώδιο ήχου.

Χαρακτηριστικά

Τα Plantronics BackBeat Fit 500 μπορούν να συνδεθούν με smartphones, tablets, υπολογιστές, αλλά και με κάποιες κονσόλες, μέσω Bluetooth 4.1 ή της θύρας ήχου των 3.5mm.

Η ασύρματη σύνδεση των Plantronics BackBeat Fit 500 είναι αρκετά σταθερή, ωστόσο ειδικά για όσους τα χρησιμοποιούν για να παίζουν παιχνίδια προτείνουμε την ενσύρματη σύνδεση μέσω του jack port. Η ενσύρματη σύνδεση παρέχει εμπειρία υψηλής ποιότητας και χαμηλής καθυστέρησης. Κάτι που είναι μία βασική απαίτηση των gamers.

Τα BackBeat Fit 500 (και BackBeat Fit 505) έχουν βάρος 155 γρ., η μπαταρία τους έχει αυτονομία μέχρι 18 ώρες και φορτίζει πλήρως μέσα σε 90 λεπτά. Η τιμή τους είναι 59 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οδηγοί: 40 mm with bass tube design
Συχνότητα απόκρισης: 50 Hz – 20.000 kHz
Αντίσταση: 32 ohms
Βάρος: 155 γραμμάρια
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.1, Line-in
Χρώματα: Μαύρο, Teal
Χειρισμός: Φυσικά κουμπιά
Μαξιλαράκια αυτιών: Φτιαγμένα από P2i nano-coating και memory foam
Παθητικό noise cancellation: Ναι
Κλήσεις φωνής: Με μονό wideband-enabled μικρόφωνο
Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 18 ώρες

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Gear Apple iPad iPadOS

Apple: Αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους σχεδόν 40 δισ. δολάρια για το iPadOS – Αναγνωρίστηκε ως «gatekeeper»

Οι αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ αναγνώρισαν το iPadOS, το λειτουργικό σύστημα της Apple για iPad, ως σημαντικό gatekeeper.