Playmobil Apple Store Playset, Ζήτα να στο φέρει ο νονός σου!

Ζήσε και εσύ τη συγκίνηση που προσφέρουν οι παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της Apple από τον Steve Jobs. Νοιώσε πως είναι να στέκεσαι στην ουρά για ώρες περιμένοντας να αποκτήσεις το ονειρεμένο σου iPad 2 και όταν φτάνεις στο ταμείο να μαθαίνεις ότι εξαντλήθηκε. Απόκτησε τώρα το παιχνίδι Playmobil Apple Store Playset, iPad 2 edition και ζήσε την εμπειρία… από μακριά!

update: Το προϊόν δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

, Playmobil Apple Store Playset, Ζήτα να στο φέρει ο νονός σου!

Kudos to vpap

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris

που καταντάει κανείς αν είναι τόσο πολύ maniac.

z3r0

ELEOS!!!!

Γιώργος - Magichoom

χαχαχαχα, έλεος, τι άλλο θα βγάλουν; (μήπως είναι κάποιο κόλπο marketing για να προσελκύσει σιγά σιγά και τα μικρά παιδάκια; η apple επενδύει στο μέλλον!)

Thanos

Φίλε Κώστα…. αστείο δεν είναι καθόλου, είναι γελοίο. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ κατάντια.

Ένα παιχνίδι που μάθαινε και μαθαίνει στα παιδιά την έννοια του οικοσυστήματος και της κοινωνίας, να διδάσκει την “προβατίλα” και οτι είναι ωραίο και “ιν” να στέκεσαι δυο μέρες πριν έξω από ένα κατάστημα μόνο και μόνο για να γίνεις πρώτη μούρη στο YouTube και τις ειδήσεις…. δεν το βλέπω και αστείο.

Εκ πρώτης όψεως σίγουρα φαίνεται αστείο, όμως δες λίγο παραπέρα….

Thanasis

εεεεεε ενταξει το παρα ξυλωσαμε να μην το πω αλλιωσ το παρα χ………..

vasilis.

κλασσικη αχωνευτη apple…
μεχρι και τα παιδικα μας παιχνιδια μαγαριζει

macedonas

Ε παιδιά, το συγκεκριμένο ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Το είπαν την ίδια ημέρα…
Οπότε…chill out 🙂

Thanos

…. ok…. πάω πάσο. Είπα κι εγώ…. μέχρι εκεί έφτασε η βλακεία?

FaTaL

lmao

Billen

Παιδιά .. όπως βλέπετε και στον παρακάτω σύνδεσμο, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί φάρσα του Thinkgeek για την Πρωταπριλιά ..

https://lifehacker.com/#!5787930/your-2011-april-fools-day-prank-spoiler

και του χρόνου!

Βαγγέλης

Για πλάκα μου αρέσει, αλλα οταν ειδα τα παιδικα μου ονειρα με τα πολυποθητα playmobile να αναπαραστούν τον Jobs σε παρουσιαση μου σηκώθηκε η τρίχα.

Costas Blioumis

Αληθεια δεν θα κυκλοφορησει; 🙁 Σοβαρα τωρα το ηθελα… :Ρ I know, I know…Fanboyism 🙂

spyros

πόσοι θα απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι είναι αστείο. Ικανούς είχα τους apple “καμμένους” να στήνονται ουρές για το αγοράσουν κι αυτό!

okman

εγκώ λέω να κάνουνε και ένα παρόμοιο παιχνίδι με τα στρουμφάκια!
όπου τον σπιρτούλη να τον κάνει ο Bill Gates (επειδή έχει τα γιαλιά),τον χαχανούλη ο Tim Cook, την στρουμφίτα η Hillary Clinton, τον λιχούδη ο Steve Balmer και τον παπαστρούμφ ο Steve Jobs (μιάς και έχει το μούσι και το μουστάκι!), να πουλάνε τα smartphones γιά smurfphones! στα άλλα στρουμφάκια!
Εδω τα καλά στρουμφοκινητααά! ελάτε να την στρουμφήξετε στο διαδίκτυο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;