PlayStation VR2: Μάλλον θα καθυστερήσει για το 2023, σύμφωνα με αναλυτή

PlayStation VR2, PlayStation VR2: Μάλλον θα καθυστερήσει για το 2023, σύμφωνα με αναλυτή

To Playstation VR2 ανακοινώθηκε από τη Sony τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ο σχεδιασμός του ένα μήνα αργότερα. Για την ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως, δεν ειπώθηκε τίποτα, αν και η γενική πεποίθηση ήταν πως θα είναι μέσα στη χρονιά.

Ο αναλυτής Ross Young έρχεται τώρα να μας κόψει τα φτερά, υποστηρίζοντας πως το PlayStation VR2 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το εάν πρόκειται πράγνατι για καθυστέρηση ή αν ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για το 2023.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί με το PlayStation 5, επικοινωνώντας μέσω ενός μόνο καλωδίου USB-C. Tο καλώδιο θα μεταφέρει εικόνες 4K HDR στα 90 Hz ή 120 Hz. Το headset θα έχει ευρύτερο οπτικό πεδίο 110° (από 100° FoV στο πρωτότυπο) και πολύ πιο ευκρινή εικόνα χάρη σε δύο οθόνες OLED με ανάλυση 2.000 x 2.040 px (έναντι ενός πάνελ 1.920 x 1.080 px).

 

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.