Polaroid SC1630 Android HD Smart Camera

Με 16 Megapixel κάμερα με 3x οπτικό ζουμ, οθόνη αφής 3.2 ιντσών, Wi-Fi, 3G, μνήμη RAM 512MB και λειτουργικό σύστημα Android με πρόσβαση στο Android Market, η Polaroid SC1630 θα θέλαμε να παίρνει και τηλέφωνα! Όμως δεν μπορεί. Είνια μια εξελιγμένη ψηφιακή φωτογραφική-βιντεκάμερα με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 720p και δυνατότητα άμεσης μεταφόρτωσης στο ίντερνετ μέσα από Wi-Fi ή 3G (δεχεται κάρτες micro SIM).

Η Polaroid SC1630 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερική τον Απρίλιο με τιμή 299 δολάρια. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;

, Polaroid SC1630 Android HD Smart Camera

, Polaroid SC1630 Android HD Smart Camera

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Οργκεστ

μπορω να πω πως ειναι κατι το ωραιο και το κσεχοριστο αλλα δεν περνει ομοσ σιμ αυτο ειναι το κακο..

Θεώνη Γκιούση

Υπέροχο και πολύ χρήσιμο για τους φίλους της φωτογραφίας.

sdaoulas

χαζομαρες, δεν ξερουν τι να βγαλουν και βγαζουν οτι να ναι για καινοτομια. Προσπαθηστε να βγαλετε πιο ποιοτικα προϊοντα και αφηστε τα πυροτεχνηματα.

Christos K.

Αν έχει και κανα δυο ωραίες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών και video τότε σίγουρα αξίζει το πάντρεμα….

Μόνο που θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο οπτικό ζουμ και full HD video….

Πάντως αν τελικά αποδειχθεί επιτυχημένος συνδυασμός και καθιερωθεί, σίγουρα θα κοιτάξω η επόμενη μηχανή μου να είναι με android….

fiznas

Like it!
Καλά χαρακτηριστικά, android market και wifi/3g.
Cool…cool,cool,cool.

kostis

@ Οργκεστ:

1ον: παιρνει sim καρτα (micro) απλα δεν κανει τηλεφωνικες κλησεις.
2ον: οταν ποσταρουμε καλο ειναι να κοιταμε λιγο την ορθογραφια μας….για ονομα…..

takis1994

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να μην παιρνει τηλεφωνο;;

Alan

Αν έχει κανονικά τις εφαρμογές του Android Market, είναι τέλειο. Και αρκετά πρωτότυπο, πως τα Walkmans/MP4s/MP5s εξειδικεύονται στην μουσική, αυτό είναι στην κάμερα… 😉

Γιός Του Ερεχθέα

Polaroid και να μην τυπώνει την φωτογραφία που τραβάς επί τόπου δεν λέει…
Άσε που δεν παίρνει τηλ.

Γιώργος Τσ.

Ποιος ο λόγος να πάρεις αυτή τη -μετα συγχωρισεως- μ@λ@κι@…? Η Polaroid προσπάθησε να φτιάξει κάτι ανάμεσα σε camera και κινητό που δεν παίρνει τηλέφωνα χωρίς να καταφέρει τίποτα…Ούτε αξίζει για κάμερα και πολύ περισσότερο δεν αξίζει για κινητό που δεν παίρνει τηλέφωνα…Λάθος συνδυασμός και epic fail…

enigma

Η samsung έβγαλε φωτογραφική που συνδέεται με wifi για να διαμοιράζεις τις φωτογραφίες σου στο δίκτυο κ.α.

Eίναι αντίπαλος των υλοποιήσεων τύπου ipod touch, galaxy wifi, sony walkman που είναι συσκευές που μόνο τηλέφωνο δεν παίρνουν. Απλώς η πρόταση της polaroid κάνει την διαφορά με το να προσφέρει καλύτερη φωτογραφική, λογικά, από τους άλλους.

Panos7GR

Ωραίο πράμα κι αν κοιτάξεις λίγο παραπέρα αν καθιερωθεί και η “έξυπνη” φωτογραφική θα φτιάξουν και ολα τα υπόλοιπα τύπου full HD, καλύτερο zoom κτλ που αναφέρουμε και αν μητι άλλο ζητάμε και είναι αναμενόμενα από τις σύγχρονες φωτογραφικές να μας τα έχουν. Εδώ σε αυτό το μαραφετι περισσότερο θα ήθελαν να εντυπωσιάσουν αλλά δεν είναι απαραίτητα κακο… Προσωπικά οταν βλέπω “νέες” κατηγορίες τεχνολογικών προϊόντων πάντα τις βλέπω θετικά…

Από δικιά μου πλευρά δεν είμαι και πολύ καλός στο θέμα φωτογραφία, απλώς μ αρέσει να απαθανατιζω της όμορφες στιγμές και τα αξιόλογα τοπία κτλ, για ευκολία στο να μοιράζομαι γρήγορα τις φώτο είτε σε δικιές μου συσκευές (πχ κινητό) είτε φίλων, ωραίο θα ήταν να είχε την δυνατότητα με αποστολή με Bluetooth… (αν δεν έχει)

Evan

Μιας και μου ηρθε αργα το newsletter εχω να σας πω αρκετα ευχαριστα νεα και να μη προτρεχουμε πριν το τελικο προιον! Ως φωτογραφος το να εχω μια καμερα στη τσαντα μου που ειναι και κινητο ειναι μεγαλο bonus και ας μη το χρειαστω ποτε!!
Με λιγα λογια τα στοιχεια που υπαρχουν ειναι πως εχει android 2.3 και θα ερθει με 4 🙂
Τρεχει στα 800Mhz με 512 ram αν και φημες λενε πως θα ερθει με 1gb!! KAI ΝΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Βγαινει και σε αλλα χρωματακια(για κοπελλα και ετσι) δειτε και εδω να χαρειτε!!!https://www.photographybay.com/2012/01/11/polaroid-sc1630-hands-on/#more-26642

nick

Δεν θα ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΟΝΟ είναι σκέτη camera με android λειτουργικό.
Όποιος ψάχνει φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ x3 και τηλέφωνο είναι και GSM πας Panasonic που είναι και μονόδρομος αλλά δεν είναι smartphone έχει κλειστό λειτουργικό.

https://www.mobile-phonereviews.com/panasonic-lumix-phone-p-05c/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;