Polaroid Z340 Instant Digital Camera

Θυμάστε τις φωτογραφικές μηχανές Polaroid που χρησιμοποιούσαν συνήθως τα Χριστούγεννα οι Άη Βασίληδες και τα τσίρκο για να φωτογραφίζουν μικρά παιδάκια; Αυτές που οι φωτογραφίες εκτυπώνονταν άμεσα και είχαμε το αποτέλεσμα στα χέρια μας. Στην ψηφιακή εποχή η Polaroid εξελίσει το μύθο με το μοντέλο Z340 Instant Digital Camera με 14 Megapixel.

Η Polaroid Z340 Instant Digital Camera ενσωματώνει οθόνη LCD 2.7 ιντσών και με μια απλή φόρτιση της μπαταρίας της μπορεί να τραβήξει 75 φωτογραφίες και να εκτυπώσει 25 φωτογραφίες. Η τεχνολογία εκτύπωσης που χρησιμοποιεί η Z340 ονομάζεται ZINK και εκτυπώνει φωτογραφίες με πλούσια χρώματα και επικάλυψη για προστασία από τις δαχτυλιές.

Δεν χρησιμοποιεί μελάνι ή μελανοταινίες, τα χρώματα βρίσκονται πάνω στο χαρτί εκτύπωσης και ο μηχανισμός ZINK που βρίσκεται μέσα στην κάμερα τα ζεσταίνει και αναλόγως αποκαλύπτονται δημιουργώντας τη φωτογραφία.

Η πρώτη φωτογραφική μηχανή instant camera της Polaroid κυκλοφόρησε το 1948 και ήταν το μοντέλο Polaroid Land Camera.

, Polaroid Z340 Instant Digital Camera

, Polaroid Z340 Instant Digital Camera

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Τέλειο..

Ιωάννης Π.

300$ – 350$ δεν ειναι και λίγο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

fΦοβερη !! Να ειχε και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια !

geoper2

Πιστέυω η τιμή για κάτι τέτοιο είναι πολύ καλή έχεις απευθείας τις φωτογραφίες και μια καλή κάμερα.

Alan

Σε δύο τρία χρονάκια που θα έχει εξελιχθεί η μπαταρία, αν έχει επιτυχία αυτή, θα είναι τέλεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Motorola Motorola Android Smartphones Polaroid

Motorola Polaroid Insta-Share Printer: Mod εκτυπωτής φωτογραφιών

Η Motorola σε συνεργασία με την Polaroid φέρνουν για τους κατόχους των συμβατών ομώνυμων smartphones ένα Moto Mod που απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς της φωτογραφίας, έναν μικρό εκτυπωτή φωτογραφιών που τοποθετείται στην πλάτη του κινητού.

Smartphones Polaroid

Polaroid Cosmo K & K Plus: Επίσημα τα οικονομικά smartphones

H Polaroid είναι ευρέως γνωστή για τις κάμερές της, αλλά μόλις ανακοίνωσε τρεις mobile συσκευές, δυο νέα smartphones και ένα tablet. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ανακοινώνει το πρώτο της κινητό.

Gear CES CES 2017 Polaroid

Polaroid Pop: Κάτι από παλιά σε συνδυασμό με νέα τεχνολογία [CES 2017]

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει σήμερα να τραβάμε μια φωτογραφία, να την κρατάμε σε ψηφιακή μορφή, ή στην καλύτερη να την ανεβάσουμε στα social media. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους, όπως παλιά.

Gear Hands-on Polaroid

Polaroid Snap ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Polaroid Snap με τεχνολογία εκτύπωσης ZINK για να εκτυπώνεται άμεσα φωτογραφίες 2×3″ στη στιγμή! Ενσωματώνει αισθητήρα 10 Megapixel και υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD.