PowerPot, Φορτίστε τις συσκευές σας με τη θερμότητα

Είτε σας αρέσει το camping είτε όχι, υπάρχει ένας έξυπνος και πολύ πρακτικός τρόπος να έχετε όλα τα Android gadgets σας φορτισμένα. Μέχρι τώρα βλέπαμε τη φόρτιση να γίνεται με τον ήλιο, αλλά εδώ έχουμε μια διαφορετική υλοποίηση, η οποία ζητά από εμάς να έχουμε απλώς και μόνο βραστό νερό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το νερό να βράζει στη φωτιά και μετά να συνδέσετε τη συσκευή σας με το ειδικό καλώδιο που ακουμπά πάνω στο κατσαρολάκι σας και έπειτα μετατρέπει τη θερμική ενέργεια σε ηλεκτρική. Είναι τόσο απλό και μάλιστα σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε ρεύμα και για μια σειρά άλλων συσκευών όπως φακούς κλπ. Μας αρέσει ως ιδέα και ελπίζουμε να τη δούμε να γίνεται μαζικό προϊόν σύντομα.

, PowerPot, Φορτίστε τις συσκευές σας με τη θερμότητα

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelo

τέλειο!!!!!!!!!!!αν εχει και χαμηλή τιμή θα κάνει επιτυχία!!!!!!!!!!!

okman

ωραίο!!! να το βάζεις στην κατσαρόλα να βράζει μαζί με τις φακές και την φασολάδα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.