Πρώτη ενημέρωση για την εφαρμογή Google Pixel Watch – Τι νέο φέρνει

εφαρμογή Google Pixel Watch, Πρώτη ενημέρωση για την εφαρμογή Google Pixel Watch – Τι νέο φέρνει

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από την κυκλοφορία του Google Pixel Watch και η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι η εφαρμογή του smartwatch λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση με στόχο να διορθώσει σφάλματα eSim και να κάνει την ενσωμάτωση Fitbit του ρολογιού πιο ορατή.

Η ενημέρωση δεν φέρνει ιδιαίτερα αξιοσημείωτες αλλαγές εκτός από το ότι είναι η πρώτη της εφαρμογής από την κυκλοφορία του Pixel Watch. Οι αλλαγές επικεντρώνονται κυρίως στις λειτουργίες του Fitbit, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης “ρύθμισης ενοποίησης Fitbit” και “πληροφοριών συγχρονισμού” στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

Η ενημέρωση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περάσουν από μια ξενάγηση στις λειτουργίες του Pixel Watch από το μενού Συμβουλές και υποστήριξη της εφαρμογής ανά πάσα στιγμή. Τέλος, η ενημέρωση υπόσχεται να διορθώσει σφάλματα “που σχετίζονται με τη ρύθμιση eSim”. Ενώ η εφαρμογή Pixel Watch έλαβε τεχνικά μια ενημέρωση μερικές ημέρες πριν από την κυκλοφορία του ίδιου του ρολογιού.

Η ενημέρωση δεν θα είναι διαθέσιμη για όλους ταυτόχρονα. Η Google λέει ότι η διάθεση θα διαρκέσει έως και μερικές εβδομάδες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.