Η πρώτη κρέμα προσώπου Selfie Cream είναι δημιουργία της Honor

Honor selfie cream, Η πρώτη κρέμα προσώπου Selfie Cream είναι δημιουργία της Honor

Το γνωστό smartphone brand με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη επιχειρεί ένα νέο άνοιγμα προς την καινοτομία, αυτή τη φορά στον χώρο των καλλυντικών. Πρώτο της δημιούργημα, ύστερα από έρευνα και δοκιμές που διήρκησαν τέσσερα χρόνια, αποτελεί η περίφημη Selfie Cream, η οποία υπόσχεται HONOR αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού σας όποια κι αν είναι η μάρκα του και μάλιστα χωρίς το παραμικρό φίλτρο.

«H Selfie Cream της HONOR αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο της τεχνολογίας και είναι το αποτέλεσμα μίας σειράς ερευνών και μελετών, οι οποίες κατάφεραν να δημιουργήσουν το απόλυτο tech καλλυντικό που χαρίζει αψεγάδιαστο φωτογραφικό αποτέλεσμα με έμφαση στην ανάδειξη των προσωπικών χαρακτηριστικών του καθενός. Όπως ακριβώς δηλαδή και ένα κινητό HONOR», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ελληνοαμερικανός Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών του M.I.T. Δρ. Peter Selfiedes και περιγράφει τα υλικά του πρωτοποριακού προϊόντος.

«Η επαναστατική φόρμουλα περιέχει το σπάνιο φυτό Sapphire Blue που ευδοκιμεί στον τροπικό Αμαζόνιο, συστατικά από το φρούτο Midnight Black που θεωρείται το καινούριο superfood του δυτικού πολιτισμού, καθώς και αυγά από το σαρκοφάγο ψάρι selfiesteak που εντοπίζεται στα παράλια της Βομβάης. Συνδυασμός που χαρίζει αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο», αναφέρει ο βραβευμένος επιστήμονας.

Το προϊόν αναμένεται να λανσαριστεί στην κινέζικη αγορά στα τέλη Μαϊου, ανήμερα της γιορτής του εθνικού ήρωα Choris Filtraki, προστάτη των τεχνών και της καινοτομίας.

Καλό μήνα, πρωταπριλιά!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Καλό μηναα

ΚώσταςD.

Καλό μήνα! 😉

Kostas

Χαχαχχα θεοί!!!! Καλό μήνα techblog!!!
Η αληθεια ειναι οτι ψάρωσα στην αρχή γιατί τους Κινέζους τους έχω ικανούς για όλα…

NikosAr

Χαχαχα … ψαρώσα …..

Παναγιώτης

Χαχαχαχα. Το πιστέψαμεεεεεεε.

Θοδωρής

Χαχαχα, πολύ καλό και έξυπνο, σε κανα 5 χρόνια θα κυκλοφορήσει, για την ωρα καλο μήνα και καλο κουτόχορτο 😅

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.