Prynt Case, η θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Polaroid Camera

Η μόδα της στιγμιαίας εκτύπωσης της φωτογραφίας μπορεί να έχει περάσει αρκετά χρόνια, αλλά μια Γαλλική startup θέλει να αναβιώσει αυτή την συνήθεια. Η συγκεκριμένη εταιρεία δουλεύει πάνω στο Prynt, μια θήκη κινητού η οποία έχει ενσωματωμένο έναν μίνι εκτυπωτή μέσα στο πλαίσιό της, που μοιάζει με point-and-shoot κάμερα.

Η τωρινή έκδοσή της κάνει περίπου 50 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσει μια φωτογραφία και μπορεί να αποθηκεύει μόνο ένα κομμάτι χαρτί. Η τελική έκδοση θα μπορεί να αποθηκεύει 10-30 χαρτιά και θα κάνει περίπου 30 δευτερόλεπτα να εκτυπώσει χάρη στην βελτιωμένη ενσωμάτωση του hardware και την απευθείας σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και θήκης.

Ο CEO της Prynt, Clement Perrot, αναφέρει ότι η θήκη θα κοστίζει 99 δολάρια όταν θα γίνει διαθέσιμη μέσω του KickStarter στις αρχές του 2015. Θα υποστηρίζει 4.x ιντσών κινητά αλλά επίσης δουλεύουν για μια έκδοση που θα υποστηρίζει phablets.

Επίσης, η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει ένα feature επαυξημένης πραγματικότητας στο camera app της. Όταν θα τραβάς μια φωτογραφία με την εφαρμογή του Prynt, εκτός από τη φωτογραφία θα τραβά και ένα βίντεο το οποίο θα το στέλνει στο cloud. Όταν λοιπόν θα θέλεις να δεις την φωτογραφία μέσω του app, θα έχεις την δυνατότητα να πατήσεις το play και να δεις ένα σύντομο βίντεο από την στιγμή που τραβούσες την φωτογραφία.

prynt case, Prynt Case, η θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Polaroid Camera

prynt case, Prynt Case, η θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Polaroid Camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lucifer1507

Αρκετά ενδιαφέρον μιας και τον τελευταίο καιρό, μόνο ψηφιακά έχω φωτογραφίες, που να τρέχεις να τις εκτυπώνεις, ενώ με αυτό(αν έχει καλή ποιότητα εκτύπωσης) θα έχεις στην στιγμή το αντίγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.