PS4, συνεχίζει να κυριαρχεί στις πωλήσεις, «χτυπά» το Xbox One επί 6 μήνες

Μπορεί η Microsoft εχθές να μας ενημέρωνε όλο χαρά ότι οι πωλήσεις του Xbox One είναι πάνω από τις διπλάσιες από τη στιγμή που αποφάσισε να βγάλει έκδοση χωρίς Kinect και να μειώσει την τιμή κατά 100 δολάρια, όμως η Sony συνεχίζει να είναι η κυρίαρχη με το PlayStation 4.

Για έκτο συνεχόμενο μήνα η ιαπωνική παιχνιδομηχανή συνεχίζει να ηγείται των πωλήσεων αφήνοντας πίσω το Xbox One. Τα νέα έρχονται από την επίσημη σελίδα της Sony στο Twitter μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Microsoft για διπλασιασμό πωλήσεων.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν μας δίνει ακόμη συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων. Η Sony αρκέστηκε προς το παρόν στο παρακάτω tweet:
ps4 πωλήσεις, PS4, συνεχίζει να κυριαρχεί στις πωλήσεις, «χτυπά» το Xbox One επί 6 μήνες

Στο παιχνίδι των ανακοινώσεων μπήκε και η Nintendo σήμερα η οποία έδωσε τους αριθμούς του Ιουνίου και αναφέρει ότι οι πωλήσεις του Wii U hardware παρουσίασαν 48% αύξηση σε σύγκριση με τον περσινό Ιούνιο. Η αύξηση μπορεί να αποδοθεί στην κυκλοφορία του Mario Kart 8. Το παιχνίδι πούλησε 470,000 αντίτυπα μόνο μέσα στον Ιούνιο, φτάνοντας τις 885,000 πωλήσεις μέχρι σήμερα. Συνολικά το software της Nintendo παρουσιάζει 129% αύξηση πωλήσεων.

ps4 πωλήσεις, PS4, συνεχίζει να κυριαρχεί στις πωλήσεις, «χτυπά» το Xbox One επί 6 μήνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΣ

Pure gaming machine! Πολύ καλύτερο του One Στο gaming!

bgfd5

Μανο υπερβαλλεις πολυ. Δωσε σημεια υπεροχης. Δεν εχει πολλα. Βασικα κανενα. Ειναι ομως πιο δυνατο σε καποια τεχνικα θεματα (οχι ολα). Αυτο προς το παρον δεν εχει μεταφραστει σε καποιο διακριτο αποτελεσμα σε παρομοιους τιτλους.

Αν εξαιρεσεις τους exclusive της καθε εταιρειας, οι δυο αυτες κονσολες θα πανε χερι χερι και οι προγραμματιστες θα φτιαχνουν με τον μικροτερο παρανομαστη δυναμης ειτε ειναι το One (λεμε τωρα,…τωρα) ειτε ηταν η gpu του ps3 παλαιοτερα.

Μη ξεχνας οτι το xbox one παρουσιαστηκε με υπερφιλοδοξη τιμη, μαζι με το Kinnect και σε λιγοτερες αγορες αρχικα. Ωστοσο οπως ειπε και η microsoft, ποιαστηκε στον υπνο.

Alexboom

Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε δεν υπάρχει καμία διαφορά…σε debug έκδοση το Horizon 2 δεν έφτασε ποτέ το max shaders…δεν ξέρω αν η Sony κάνει περισσότερη χρήση των πόρων στα devkit της, αλλά αμφιβάλλω εαν θα δούμε τίτλους με πάνω απο 800 shaders.
DDR3 architektoniki και οι 2…ίδια πράγματα…

tas

233% είναι η ανοδος το wii u εν σχεση με τον περυσινο ιουνιο…

tas

επισης,καλο θα ηταν να επισημανεις,οτι νεα αφορουν αποκλειστικα την Αμερική!

tas

τα* ΗΠΑ*

tas

τα* τις ΗΠΑ,μια εξισου ενδιαφερουσα ειδηση είναι ότι το wii u προηγηθη του xbox one τον εφετινο ιουνιο παγκοσμίως!

tech21man

Το wi u πηρε τα πανω του λογω mario kart. Ειναι ολιγων φτιαχτο το αρθρο το οποιο βεβαια κυκλοφορει στο εξωτερικο συνεχως. Λατρευω την nintendo παρεμπιπτοντως!

Thanasis

Για εμένα και οι 2 κονσόλες είναι το ίδιο εκτός από 3 υπέρ που έχει για μένα το xbox one.

1) Εξωτερικό μετασχηματιστή ( καλή κίνηση για αποφυγή υπερθέρμανσης ίσως).

2) 2 HDMI και

3) Το χειριστήριο με τις μπαταρίες ( ή βάζεις απλές ή επαναφορτιζόμενες αλκαλικές και την αγορά καλωδίου usb).

Το δεύτερο hdmi που χρησιμέυει?

Georgos

Έχει HDMI in εκτός από HDMI out , για να σου χρησιμεύσει σε κάτι πρέπει η είσοδος πρέπει να έχεις δέκτη OTE TV ή NOVA. Υπόψη ότι το ONE έχει αρκετά υποδεέστερη κάρτα γραφικών (50% μικρότερη ισχύς) και λίγο πιο αδύναμο επεξεργαστή ενώ 136 GB πιάνει το λειτουργικό στο σκληρό>>https://www.cinemablend.com/games/PS4-CPU-More-Powerful-Than-Xbox-One-CPU-According-Benchmark-Test-61203.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.