Οι φιναλιστ του 2oυ Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Κλικ στο δρόμο” από το pttl.gr

Ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr, “Κλικ στο δρόμο”, με κριτή τον Γιάννη Μπεχράκη και χορηγούς την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων Φωτοδεσμός και την Samsung ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Συνολικά ο διαγωνισμός δέχτηκε 545 έγκυρες συμμετοχές, με το επίπεδο αρκετών εικόνων να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Ο κριτής του διαγωνισμού και διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Reuters στην Ελλάδα, Γιάννης Μπεχράκης, επέλεξε 8 εικόνες ως φιναλίστ του διαγωνισμού.

Οι δύο μεγάλοι νικητές, η καλύτερη εικόνα του διαγωνισμού και η δεύτερη καλύτερη, μαζί με την εικόνα που συγκέντρωσε τα περισσότερα like στην ψηφοφορία του κοινού στο facebook, θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του www.pttl.gr και στις αντίστοιχες σελίδες του pttl.gr στο Facebook, το Twitter και το Google+ και στην ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού (όπως και στην σελίδα του Φωτοδεσμού στο Facebook).

Δείτε τους 10 φιναλίστ εδώ.

, Οι φιναλιστ του 2oυ Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Κλικ στο δρόμο” από το pttl.gr

Πηγή: pttl.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.