Puma Smartwatch: Αθλητικό έξυπνο ρολόι με βάρος μόλις 30 γραμμάρια [IFA 2019]

Puma Smartwatch, Puma Smartwatch: Αθλητικό έξυπνο ρολόι με βάρος μόλις 30 γραμμάρια [IFA 2019]

Σήμερα ξεκίνησαν τα press events στην IFA 2019 και η Puma ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch. Η εταιρεία αθλητικών ειδών συνεργάστηκε με τη Fossil Group για να δημιουργήσουν το Puma Smartwatch, ένα έξυπνο ρολόι ιδανικό για τους δρομείς.

Το smartwatch της  Puma είναι εξοπλισμένο με μία AMOLED 1,19 ιντσών οθόνη της οποίας το 44mm καντράν είναι κατασκευασμένο από νάιλον και αλουμίνιο. Στο εσωτερικό του ρολογιού θα βρούμε τον Snapdragon Wear 3100, 512ΜB μνήμη RAM και 4GB χώρο αποθήκευσης.

Puma Smartwatch, Puma Smartwatch: Αθλητικό έξυπνο ρολόι με βάρος μόλις 30 γραμμάρια [IFA 2019]

Το smartwatch της  Puma τρέχει Wear OS και χάρη στα πλευρικά κοψίματα τα οποία μειώνουν το βάρος της συσκευής ζυγίζει μόνο 30 γραμμάρια. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά θα βρούμε βηματομετρητή, παλμογράφο, GPS, ενημερώσεις καιρού, εφαρμογές άσκησης και αδιάβροχο σχεδιασμό.

Επίσης, το Puma Smartwatch προσφέρει NFC, Google Pay, υποστηρίζει τον Google Assistant και αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Spotify. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία που διαθέτει το έξυπνο ρολόι προσφέρει αυτονομία έως 24 ώρες.

Τέλος, αναμένουμε το smartwatch της  Puma να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και να γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, άσπρο και νέον. Η τιμή του έξυπνου ρολογιού κυμαίνεται στα $275 ή 250€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Android Smartwatches

Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Η Amazfit, η οποία πλέον ονομάζεται Zepp, μας προετοιμάζει για ένα νέο smartwatch της, το πρώτο της σειράς Z που θα κυκλοφορήσει υπό το νέο brand.

Smartphones Android Smartwatches OnePlus

Πιστοποίηση μας αποκαλύπτει την ύπαρξη του OnePlus Watch

Το OnePlus Watch, με κωδικό μοντέλου W301GB, πήρε πιστοποίηση IMDA, αποκαλύπτοντας μας για πρώτη φορά πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία του.

Smartphones Android Android Smartwatches Huawei

Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatch

Tο Watch Fit θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, ενώ θα είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα κάτω από το νερό για 10 λεπτά.