Qoobo: Μαξιλάρι με ουρά που αντιδρά στα χάδια

Το Qoobo αποτελεί ένα μαξιλάρι, το οποίο είναι ακέφαλο κι έχει ρομποτική ουρά, η οποία αντιδρά στα χάδια και στα ελαφρά χτυπήματα, όπως θα έκανε ένα κατοικίδιο.

Το Qoobo έχει ως σκοπό να καλύψει την ανάγκη για κατοικίδιο χωρίς τη δέσμευση που απαιτείται για αυτό ή το γεγονός ότι κάποιοι θα ήθελαν ένα αλλά είναι αλλεργικοί.

Qoobo μαξιλάρι ουρά, Qoobo: Μαξιλάρι με ουρά που αντιδρά στα χάδια

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να έρχεται από αλλού παρά από την Ιαπωνία. Την ιδέα τρέχει σαν καμπάνια στο Kickstarter η Yukai Engineering, η οποία μελέτησε την κίνηση γατών και σκύλων για να δημιουργήσει ένα ρομπότ που κουνά την ουρά του όπως ένα πραγματικό κατοικίδιο. Για παράδειγμα η ουρά κουνιέται πιο γρήγορα όταν κάποιος χτυπά ελαφρά το μαξιλάρι.

Το Qoobo αναμένεται τον Ιούνιο του 2018 με τιμή κοντά στα 100 δολάρια. Θα έρχεται με μπαταρία με αυτονομία 8 ωρών και φορτίζει μέσω USB. Θα είναι διαθέσιμο σε husky gray και French brown.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Στο μαξιλάροπόλεμο πως θα αντιδράει με φάπες??!!

Σταθης

Η ανθρωπότητα πάει κατά διαόλου….

ΔημητρηςD

Δεν θα μπω καν στον κόπο να το χαρακτηρίσω ΑΡΡΩΣΤΟ… Ειδικά λόγω της παρακολούθησης των γυρω δρομενων ανα τον πλατητη αλλα και της χώρας από την οποία προέρχεται…. Αποδεδειγμένα πάνω από τους μισους εκεί είναι για το τρελλαδικο… η λέξη DEHUMANIZATION σε όλο της το μεγαλείο… .. απλα ενα μεγάλο ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;