Quest Nano PC ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Quest Nano PC ένα πραγματικό υπόλογιστή τσέπης με βάρος 49 γρ. και τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, μνήμη RAM 2GB και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 with Bing που αναβαθμίζεται δωρεάν σε Windows 10. Το Nano PC είναι ουσιαστικά ένα HDMI stick με όλες τις απαραίτητες υποδοχές σύνδεσεις και τα ασύρματα πρωτόκολλα.

Το Quest Nano PC θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr με τιμή 149 ευρώ. Απολαύστε το unboxing video και κάντε υπομονή μέχρι να δουλέψουμε μερικές μέρες μαζί του και να επανέλθουμε με το hands-on review.

Quest Nano PC ελληνικό unboxing video, Quest Nano PC ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο…Με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Απίστευτο.

jonjon

Θέλω ένα! Αλλά νομίζω ότι είναι ακριβό!
Κώστα βάλτο σε κλήρωση🙏

Αλέξανδρος

Κώστα για “ξεζούμισε το” να δούμε αξίζει; Τώρα για 150€ ούτε πολλά αλλά ούτε και λίγα αλλά αν μπορείς να ανοίγεις τον chrome π.χ. και το office ταυτόχρονα και δεν κολλάει το σύμπαν και γενικά ρολάρει σωστά, έ τότε αξίζει.

George_

Με 70 ευρώ θυμάμαι είχα πάρει πριν κανα χρόνο 4core/2GB Ram hdmi στικάκι με android kai κάνεις παπάδες. Τώρα τα βρίσκεις πολύ πιο φτηνά για όσους το ψάξουν, εκτός αν θες οπωσδήποτε Windows αλλά πιστεύω δεν είναι για πολλά το συγκεκριμένο στικάκι ειδικά με την Intel HD Graphics (που τραβάει μνήμη απτη ram).

Velerofodiss

Κόστα δες καμία ταινία κάνενα δυωρο μαζί του να δούμε αν θα καεί
😁

Alex

Ακριβούτσικο θα έλεγα και μόνο ένα χρόνο εγγύηση….Αυτά είναι κουτοπονηριές.

Solon

Αν είχε 4gb ram θα το έπαιρνα. Με 2 θα έχει κολήματα.

Manolis

Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πήγαν και γράψαν 1, μήπως και κάποιος που δεν γνωρίζει το φάει …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.