Razer Card: Χρεωστική κάρτα για gamers με ενσωματωμένο LED φως

Razer Card, Razer Card: Χρεωστική κάρτα για gamers με ενσωματωμένο LED φως

Η Razer είναι γνωστή για τα gaming αξεσουάρ της, την προσπάθεια που έκανε στην αγορά των gaming smartphones, και πολλά άλλα προϊόντα σχετικά με τους gamers. Τώρα, η εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητα της στον τομέα των οικονομικών συναλλαγών με τη Razer Card.

Οι εκδόσεις της κάρτας

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Visa και δημιούργησαν τη Razer Card, η οποία έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Όλα ξεκινούν με τη Virtual Card η οποία είναι διαθέσιμη μέσω ενός app για smartphones. Έπειτα έχουμε την Standard Card, που είναι μία κλασική φυσική κάρτα με ενδιαφέρον σχεδιασμό και μαύρο matte φινίρισμα.

Η κορυφαία έκδοση της Razer Card είναι η Premium Card, μία στιλάτη κάρτα με μαύρο χρώμα, matte φινίρισμα, και πράσινο LED φως στη θέση του λογότυπου. Το LED φως ενεργοποιείται όταν ο κάτοχος αιτηθεί ανέπαφη πληρωμή.

Razer Card, Razer Card: Χρεωστική κάρτα για gamers με ενσωματωμένο LED φως

Τα προνόμια

Η εταιρεία έχει ήδη το σύστημα Razer Pay με το οποίο οι χρήστες κερδίζουν βραβεία και εκπτώσεις αγοράζοντας προϊόντα της Razer. Με τη νέα κάρτα, η εταιρεία επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις παροχές της στους gamers.

Πρώτα από όλα, για κάθε αγορά που κάνει κάποιος μέσω του Razer Store με την Razer Card παίρνει 5% επιστροφή χρημάτων. Έπειτα, για οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιεί, σε οποιοδήποτε κατάστημα, χρησιμοποιώντας την κάρτα της εταιρείας παίρνει 1% επιστροφή χρημάτων.

Razer Card, Razer Card: Χρεωστική κάρτα για gamers με ενσωματωμένο LED φως

Ωστόσο, όσοι συμμετέχουν στις δοκιμές που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία θα λαμβάνουν 10% επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιούν. Επιπλέον, η Razer θα προσφέρει “εξωπραγματικές αμοιβές” κατά τη διάρκεια του beta προγράμματος, όπως πακέτα με αξεσουάρ και gaming προϊόντα αξίας μέχρι και 2.000 δολάρια Αμερικής.

Δυστυχώς, το beta πρόγραμμα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη Σιγκαπούρη και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό μόνο 1.337 χρήστες. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει το πρόγραμμα σε περισσότερες χώρες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.