Razer Hammerhead: True Wireless ακουστικά με Gaming Mode που εκμηδενίζει το latency

Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead: True Wireless ακουστικά με Gaming Mode που εκμηδενίζει το latency

Όλο και περισσότερες εταιρείες επενδύουν στην ανάπτυξη και κυκλοφορία True Wireless ακουστικών. Οπότε, ήταν αναμενόμενο η Razer να διαθέσει στην αγορά τα δικά της gaming TWS ακουστικά, τα οποία ονομάζονται Razer Hammerhead TWS.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Τα Razer Hammerhead TWS μοιάζουν εν μέρη με τα AirPods, με την εταιρεία να έχει προσδώσει σε αυτά μερικά δικά της στοιχεία. Αρχικά, έχουν το γνωστό matte μαύρο χρώμα που χρησιμοποιεί η Razer. Έπειτα, ο βολβός του ακουστικού είναι πιο ογκώδης και η θήκη έχει πιο κλασικό σχήμα.

Η εταιρεία σχεδίασε τα Hammerhead TWS ώστε να μην παρουσιάζουν καθυστερήσεις στη μετάδοση του ήχου για να προσφέρουν ξεχωριστή ακουστική εμπειρία τόσο στους gamers όσο και σε αυτούς που θα τα χρησιμοποιήσουν για να ακούσουν μουσική ή να δουν κάποια ταινία.

Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead: True Wireless ακουστικά με Gaming Mode που εκμηδενίζει το latency

Τα Razer Hammerhead TWS υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 για βέλτιστη συνδεσιμότητα και καθαρότερο ήχο. Το Gaming Mode εξασφαλίζει μείωση του latency στα 60ms και ο 13mm driver που υποστηρίζει 20-20kHz συχνότητα απόκρισης προσφέρει δυνατά μπάσα και ευρύ ήχο.

Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead: True Wireless ακουστικά με Gaming Mode που εκμηδενίζει το latency

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα Razer Hammerhead TWS θα τα βρείτε στα περισσότερα γνωστά καταστήματα της χώρας μας και ηλεκτρονικά με τιμή 110 με 120 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οδηγοί: 13 mm
Συχνότητα απόκρισης: 20-20kHz
Audio Codec: AAC, SBC
Αντοχή σε νερό και σκόνη: IPX4
Βάρος: 45 γραμμάρια τα ακουστικά μαζί με τη θήκη
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0, USB type-C
Χρώμα: Μαύρο
Χειρισμός: Κουμπιά αφής
Συμβατότητα με ψηφιακούς βοηθούς: Ναι
Αυτονομία ακουστικών: Μέχρι 4 ώρες
Συνολική αυτονομία: Μέχρι 16 ώρες

Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead: True Wireless ακουστικά με Gaming Mode που εκμηδενίζει το latency

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.