Razer Stargazer: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες

Στις αρχές του έτους, στη CES 2016 η Razer είχε παρουσιάσει μια webcam, την Stargazer, η οποία στόχευε τόσο τους gamers, όσο όμως και τους streamers. Επιτέλους, αρκετούς μήνες μετά είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία.

Η νέα Razer Stargazer αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου, μπορείτε όμως να την προ-παραγγείλετε σήμερα και μάλιστα η τιμή της, 169,99 ευρώ, είναι χαμηλότερη από τα 249,99 ευρώ που είχε ανακοινωθεί αρχικά τον Ιανουάριο.

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα προϊόν της Razer έχει τουλάχιστον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά μιας και μπορεί να κάνει καταγραφή video σε ανάλυση 720p στα 60fps και σε ανάλυση 1080p στα 30fps. Διαθέτει διπλό μικρόφωνο με στόχο το noise canceling έτσι ώστε να ακούγονται περισσότερο επαγγελματικά τα video Σας.

Χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου έτσι ώστε να κρατά πάντα το πρόσωπο σας σωστά εστιασμένο, ενώ διαθέτει και δυνατότητα αφαίρεσης του background δίνοντας τελικά τη δυνατότητα στο χρήστη να τοποθετεί στο background όποια εικόνα ή video τον εξυπηρετεί. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε μια τεχνολογία αίσθησης βάθους που χρησιμοποιεί στην κάμερα της η Razer και είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο εκτιμούν ιδιαίτερα οι streamers σε YouTube και Twitch.

Razer Stargazer, Razer Stargazer: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.