Realme TV: Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Realme TV, Realme TV: Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Η Realme έχει προγραμματίσει για τις 25 Μαΐου ένα event στο οποίο θα παρουσιάσει 8 νέα προϊόντα. Εκεί θα δούμε το Realme X50 Pro Player Edition, το Realme Watch, και τη Realme TV.

Αρχικά, η εταιρεία είχε σχεδιάσει να αποκαλύψει την έξυπνη τηλεόραση στην MWC 2020, η οποία ακυρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και σύντομα θα μάθουμε τα πάντα για το νέο προϊόν της κατασκευάστριας.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Λίγες ημέρες πριν το event, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της Realme TV, στο Flipkart. Σύμφωνα με την καταχώρηση της ιστοσελίδας, η έξυπνη τηλεόραση έχει bezel-less οθόνη και 400 nits φωτεινότητα με την υποστήριξη της Chroma Boost Picture Engine.

Realme TV, Realme TV: Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Επιπλέον, η Realme TV χρησιμοποιεί MediaTek επεξεργαστή, με 64-bit CPU Cortex-A53 και GPU Mali-470 MP3. Για τον ήχο, η έξυπνη τηλεόραση διαθέτει 4 στερεοφωνικά ηχεία 24W, τα οποία υποστηρίζουν Dolby Audio.

H εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πραγματοποιήσει δοκιμές στους -20℃ και test πτώσης από τα 760 χιλιοστά, ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα της Realme TV. Επίσης, δοκίμασε το τηλεχειριστήριο σε 5.000 πατήματα και το κουμπί απενεργοποίησης στα 5.500 πατήματα.

Τέλος, η σελίδα δεν αποκαλύπτει τις διαγωνίους στις οποίες θα είναι διαθέσιμη, ούτε το λειτουργικό της Realme TV, αλλά η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι θα είναι Android TV.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».