Redmi AirPods: Ασύρματα ακουστικά Bluetooth 5.0 και τιμή 13 ευρώ

Redmi AirPods, Redmi AirPods: Ασύρματα ακουστικά  Bluetooth 5.0 και τιμή 13 ευρώ

Redmi AirPods, Redmi AirPods: Ασύρματα ακουστικά  Bluetooth 5.0 και τιμή 13 ευρώ

Η Xiaomi κυκλοφορούσε mid-range smartphone ως μέρος της σειράς Redmi. Όμως, πρόσφατα ο κινεζικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι η Redmi έγινε ξεχωριστή θυγατρική εταιρεία της Xiaomi, η οποία θα αποκτήσει και δικό της flagship. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάτι ιδιαίτερα, κυκλοφόρησε μέχρι και πλυντήριο ρούχων από την Redmi, κάτι που δεν ταιριάζει και τόσο στο αρχικό της προφίλ.

Όπως και να έχει, η εταιρεία κυκλοφορεί στις 9 Απριλίου τα πρώτα της ασύρματα Bluetooth headset που ακούνε όνομα Redmi AirDot TWS. Για όσους αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει το TWS, τότε η απάντηση είναι το “Truly Wireless Bluetooth” ή “Πραγματικά Ασύρματα Bluetooth”, και αποτελεί απλά το διαφημιστικό σλόγαν που συνοδεύει τα ακουστικά.

Xiaomi Redmi 7: Επίσημα με dual camera και τιμή από 90 ευρώ

Τόσο το πλυντήριο, όσο και τα ακουστικά, ανακοινώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που έκανε η Redmi στην Κίνα. Αυτό που ξεχωρίζει και τα δύο προϊόντα από τα υπόλοιπα του είδους είναι ότι θα έχουν προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ο επικεφαλής της Redmi, Lu Weibing, ανέφερε ότι η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να κυκλοφορεί value for money προϊόντα.

Redmi AirPods, Redmi AirPods: Ασύρματα ακουστικά  Bluetooth 5.0 και τιμή 13 ευρώ

Τα Redmi AirDots έχουν ενσωματωμένο ένα Realtek 8763 chip, και υποστηρίζουν Bluetooth 5.0. Το headset μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις και η ψηφιακή ποιότητα ήχου εξασφαλίζεται με τη λειτουργία DSP digital noise reduction. Επιπλέον, τα Redmi AirDots έχουν 40mAh μπαταρία, η οποία μας εξασφαλίζει 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να αυξηθεί στις 12 ώρες, με τη χρήση της θήκης φόρτισης/powerbank τους που διαθέτει 300mAh μπαταρία.

Τα Redmi AirDots είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια, το κάθε ζευγάρι κοστίζει περίπου 13 ευρώ, και θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα στις 7 Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε κι εάν θα βγουν στην παγκόσμια αγορά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανος

True Wireless Stereo*

nektarios

Καμπανάκι κινδύνου για τα ασύρματα ακουστικά: Μπορεί να προκαλούν καρκίνο, Μια ομάδα 250 εμπειρογνωμόνων και ερευνητών υπέγραψαν αναφορά προς τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να σταματήσουν τη χρήση αυτών και άλλων ασύρματων συσκευών.
τα ποιο επικινδινα το πιστευετε η οχι ειναι της apple, ψαξτε το θεμα

Alex

Και γιατί δεν βάζεις απλά το λινκ να ενημερώσεις τον κάθε ενδιαφερόμενο; (Γιατί περισσότερο για τρομολαγνεία κάνει, ειδικά με την φράση “Μπορεί να προκαλούν…”

Darth

στην ζωή μου έχω δοκιμάσει ένα σορό ακουστικά (μαρεσει πολύ καλός ήχος) από τα ποιο φτηνά μέχρι……
γενικός αν δεν σκάσεις χοντρά είναι πετάμενα χρήματα….. + στο κινητό θέλει και external dac γιατί πάλι είναι πετάμενα χρήματα τα ακουστικά όσο καλα και αν ειναι αν δεν εχει απο που να δωσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Με μεγάλη εξωτερική οθόνη και μπαταρία 4.780 mAh

Η Xiaomi μπαίνει στην αγορά των αναδιπλούμενων flip-style με το Mix Flip που έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη και τεράστια μπαταρία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Με πιο λεπτό και ελαφρύ σώμα, SD 8 Gen 3 και κάμερα περισκοπίου 5x

Τα αναδιπλούμενα στην Κίνα εξελίσσονται πολύ γρήγορα αδυνατίζοντας σε μέγεθος και προσφέροντας πιο ισχυρά chipset, κάμερες και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.