Redmi Band: Επίσημα με έγχρωμη οθόνη και τιμή 13 ευρώ

Redmi Band, Redmi Band: Επίσημα με έγχρωμη οθόνη και τιμή 13 ευρώ

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι η θυγατρική της Xiaomi ετοιμάζει το δικό της smartband. Άλλωστε από τη στιγμή που ανεξαρτητοποιήθηκε ως brand, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει αρκετά δικά της προϊόντα, όπως power bank, IoT συσκευές, rooters, και πολλά άλλα. Το Redmi Band λοιπόν είναι εδώ, επίσημο, με αρκετά καλά χαρακτηριστικά, και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Χαρακτηριστικά

Το Redmi Band έχει 1,08 ιντσών έγχρωμη ορθογώνια οθόνη και ο γενικός σχεδιασμός μοιάζει αρκετά με τα bands των Huawei, Honor και Realme. Επιπλέον, υποστηρίζει απευθείας φόρτιση από το ενσωματωμένο USB.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία του smartband προσφέρει αυτονομία 14 ημέρες με μία πλήρη φόρτιση. Επίσης, καταγράφει τη φυσική δραστηριότητα σε 5 sports mode, παρακολουθεί τον ύπνο, έχει ακόμα και οπτικό αισθητήρα καρδιακού παλμού.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το Redmi Band θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, αλλά η τιμή του είναι στα CNY 99 ή περίπου 13 ευρώ. Όσον αφορά τα χρώματα, το smartband είναι διαθέσιμο σε πορτοκαλί, λαδί, μπλε, και μαύρο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bizim

Ντροπή τι τιμή είναι αυτή άκου 800 ευρώ το… Oh wait δε κράζουμε εδώ το mi 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!