Redmi Pad: Τάμπλετ ψυχαγωγίας όλα σε ένα!

, Redmi Pad: Τάμπλετ ψυχαγωγίας όλα σε ένα!

Κλειδί στην καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία του Redmi Pad είναι τα τετραπλά ηχεία, εξοπλισμένα με Dolby Atmos® και με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Με οθόνη 10.61″ και λιγότερη οπτική καθυστέρηση, η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να απογειώσει την εμπειρία θέασης σας και είναι το πρώτο tablet στον κόσμο που λαμβάνει πιστοποίηση SGS low visual fatigue.

Επιπλέον, το Redmi Pad έχει διαπιστευθεί με πιστοποίηση χαμηλού φωτισμού από τη TÜV Rheinland, έτσι ώστε τα μάτια σας να προστατεύονται και να νιώθετε πιο άνετα ακόμα και σε περιπτώσεις πολύωρης συνεχόμενης χρήσης. Με την 8MP 105° ultra-wide μπροστινή κάμερα και την τεχνολογία FocusFrame6, η συσκευή είναι ιδανικά φτιαγμένη για ομαδικές βιντεοκλήσεις ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα μείνει κανένας απέξω.

, Redmi Pad: Τάμπλετ ψυχαγωγίας όλα σε ένα!

Ενισχυμένο με μια μακράς διάρκειας μπαταρία 8,000mAh και με φορτιστή 22.5W στο κουτί του -ο οποίος υποστηρίζει 18W fast charging – το Redmi Pad εξασφαλίζει ατελείωτη διασκέδαση για μαραθώνιο gaming, προβολή ταινιών ή ακόμα και πολύωρες φωτογραφήσεις.

Το Redmi Pad θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 13 Οκτωβρίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής 299 ευρώ μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.