Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

redmi, Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

Η Xiaomi παρουσίασε τα κορυφαία smartphones Redmi K60 και ένα νέο Redmi Note 12 Pro Speed ​​Εditon. Aκόμα, παρουσιάστηκαν τρία wearable – ένα Redmi Watch 3 με μεγαλύτερη οθόνη, ένα νέο Band 2 με λεπτό και ελαφρύ σώμα και τα Buds 4 Lite σε έντονα χρώματα και χαμηλή τιμή. Όλα είναι διαθέσιμα για αγορά στην Κίνα.

Redmi Watch 3

Έρχεται με τετράγωνη οθόνη AMOLED 1,75″και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και η Redmi είπε ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 600 nits φωτεινότητας. Το σώμα έχει επίπεδες πλευρές και υπάρχει ένα σκληρό κουμπί στο πλάι.

redmi, Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

Το Redmi Watch 3 φέρνει Always-On Display και ενώ η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, μπορεί να έχει πάνω από 200 διαφορετικές προσόψεις ρολογιού.

Ακόμα, έχει βελτιωμένη μπαταρία και τώρα μπορεί να λειτουργήσει για 12 ημέρες με μία μόνο φόρτιση, με συνεχή παρακολούθηση SpO2 (οξυγόνο αίματος) και καρδιακό ρυθμό. Η συσκευή είναι πιστοποιημένη για υποβρύχια χρήση σε 5 ΑΤΜ, ενώ λειτουργεί και με GNSS για ακριβή παρακολούθηση σε αθλήματα.

redmi, Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

Μιλώντας για αθλήματα, υπάρχουν 121 διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης και το wearable μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεται συνοδευτικό smartphone, καθώς διαθέτει πλοήγηση GPS. Για κλήσεις Bluetooth, ωστόσο, θα χρειαστεί τηλέφωνο.

Η τιμή του Redmi Watch 3 έχει οριστεί στα 499 CNY (περίπου 67 ευρώ). Έρχεται σε μαύρο ή λευκό.

Redmi Band 2

Έχει οθόνη 1,47”, η οποία είναι 76% μεγαλύτερη από το πρώτο Redmi Band. Ακόμα, έχει πάχος 9,99 mm και βάρος 14,9 γραμμάρια.

redmi, Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

Αυτή η συσκευή δεν υποστηρίζει κλήσεις Bluetooth, αλλά προσφέρει λειτουργίες, όπως μέτρηση οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθηση εμμηνορροϊκού κύκλου για τις γυναίκες. Υπάρχουν πάνω από 30 τρόποι άσκησης και η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έξι ημέρες με μία μόνο φόρτιση με έντονη χρήση ή σχεδόν 14 ημέρες με «κανονική» χρήση.

redmi, Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

Το Redmi Band 2 κοστίζει 159 CNY (περίπου 21 ευρώ) μέχρι το τέλος του 2022 και, στη συνέχεια, η τιμή ανεβαίνει στα 169 CNY (περίπου 23 ευρώ). Υπάρχουν έξι χρωματικές επιλογές για το χρήστη: Πράσινο, Ροζ χρυσό, μαύρο, ανοιχτό μπλε, σκούρο πράσινο και λευκό.

Redmi Buds 4 Lite

Αυτά τα ακουστικά ονομάζονται επίσης Youth στα κινέζικα, καθώς προορίζονται για το νεανικό κοινό που αγαπά τα φωτεινά χρώματα.

redmi, Η Redmi παρουσίασε τα Watch 3, Band 2 και Buds 4 Lite

Τα Buds 4 Lite διαθέτουν driver 12 mm για βαθύ ήχο και μείωση θορύβου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Κάθε bud ζυγίζει μόλις 3,9 γραμμάρια και ολόκληρη η συσκευασία, δύο buds + θήκη, προσφέρει έως και 20 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και πιστοποίηση IP54 κατά της εισροής νερού και σκόνης.

Έρχονται σε λευκό και μαύρο, πορτοκαλί και πράσινο.

Η τιμή είναι 139 CNY (περίπου 19 ευρώ) μέχρι το τέλος του έτους. τότε, θα αλλάξει σε 149 CNY (περίπου 20 ευρώ).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.