Redmi Watch 2 Lite: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

, Redmi Watch 2 Lite: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Tον Νοέμβριο η Redmi ανακοίνωσε το Watch 2 Lite και τώρα το wearable είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ευρώπη, από το επίσημο κατάστημα Mi.

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλες τις χώρες. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να το πάρετε από το κατάστημα Mi για τη Γερμανία, αλλά όχι τη Γαλλία, την Ιταλία ή την Ισπανία, αν και υπάρχει και εκεί στη λίστα.

Το Redmi Watch 2 Lite κοστίζει 69,99 €, με το μαύρο μοντέλο να βρίσκεται σε απόθεμα στη Γερμανία. Δύο ακόμη επιλογές θα φτάσουν κάποια στιγμή στο μέλλον, το λευκό (αναφέρεται ως “ιβουάρ” σε ορισμένες αγορές) και το μπλε.

Το Redmi Watch 2 Lite διαθέτει οθόνη αφής 1,55″ 360×320, μπαταρία 262 mAh, πλαστική κατασκευή και διαθέτει αποκλειστικό λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τα βήματα, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας και πολλά άλλα. Έχει πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες , GPS (με Galileo, GLONASS και BDS), δηλωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ημέρες, ενώ η συσκευή διαθέτει επίσης 5 ATM αντοχή στο νερό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: Με ANC, διάρκεια μπαταρίας 36 ωρών και τιμή 20 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι προσιτών ακουστικών TWS, τα Redmi Buds 6 Lite, με drivers 12,4 mm, ANC και διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών.

Gear Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Redmi Pad SE 8.7 και Redmi Pad SE 8.7 4G: Oι απόλυτοι φορητοί σύμμαχοι ψυχαγωγίας

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE 8.7 και την 4G έκδοση του, όπου αμφότερα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Redmi Note 14 Pro: Αποκαλύφθηκε γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 90W

Το επερχόμενο Redmi Note 14 Pro εντοπίστηκε με πιστοποίηση 3C στην Κίνα και η λίστα αποκάλυψε ότι υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 90W.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Redmi Note 14 Pro: Αυτός είναι ο σχεδιασμός του smartphone

Η σειρά Redmi Note 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα και τώρα έχουμε πληροφορίες για το σχεδιασμό του Redmi Note 14 Pro.