Redmi Watch 3 και Buds 4: Ιδανικές προτάσεις για άσκηση και διασκέδαση

, Redmi Watch 3 και Buds 4: Ιδανικές προτάσεις για άσκηση και διασκέδαση

Η Redmi, μέλος της οικογένειας της Xiaomi, προσφέρει προϊόντα τεχνολογίας που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την καινοτομία αλλά και το ότι είναι διαθέσιμα σε τιμές προσιτές σε όλους, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Δύο τέτοια προϊόντα είναι το smartwatch Redmi Watch 3 και τα Redmi Buds 4, μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα πολυεργαλείο που χωρά κυριολεκτικά στον καρπό μας αλλά και με ασύρματα ακουστικά που επικεντρώνονται στο ρυθμό της μουσικής που μπορούμε να απολαμβάνουμε με τις ώρες λόγω της μεγάλης τους αυτονομίας.

, Redmi Watch 3 και Buds 4: Ιδανικές προτάσεις για άσκηση και διασκέδαση

Redmi Watch 3: Ένα πολυεργαλείο υπεροχής

Το νέο μέλος της σειράς Redmi Watch είναι εδώ, και είναι πιο άνετο στον καρπό από ποτέ αφού ζυγίζει μόνο 37 γραμμάρια, εφοδιασμένο με πολλές λειτουργίες με κύριο highlight την οθόνη AMOLED των 1.75 ιντσών. Η συγκεκριμένη οθόνη μας επιτρέπει να βλέπουμε τα πάντα με μια ματιά, και πως να μην είναι εφικτό αυτό αφού τα 600nits φωτεινότητας την κάνουν πιο εύκολη στην ανάγνωση, ακόμα και κάτω από το έντονο φως του ήλιου.

Πιο συγκεκριμένα, η AMOLED οθόνη των 1.75” καλύπτει το 70% του σώματος του smartwatch και έχει ανάλυση 390×450 pixel, και είναι αρκετά μεγάλη για να βλέπουμε όλα τα δεδομένα που προβάλει αλλά και πολύ φωτεινή αφού με 600nits φωτεινότητας, μπορούμε να βλέπουμε το περιεχόμενό της σε κάθε φωτεινό περιβάλλον που μπορεί να βρεθούμε.

Ο νεανικός του σχεδιασμός και η μεταλλική του κατασκευή θα κάνει τους χρήστες να μη θέλουν να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, ενώ οι περισσότερες από 200 προσαρμοσμένες προσόψεις για το ρολόι που καλύπτουν αθλητικά, μινιμαλιστικά, τεχνολογικά και μηχανικά θέματα, προσδίδουν μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Υπάρχουν επίσης και οι always-on όψεις με τις οποίες μπορούμε να δούμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε χωρίς να ενεργοποιήσουμε την οθόνη του Redmi Watch 3.

Το Redmi Watch 3 υποστηρίζει περισσότερες από 120 λειτουργίες προπόνησης, ενώ οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι άθλησης παρακολουθούν με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς, την κατανάλωση θερμίδων και τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε να μπορούμε να ασκούμαστε πιο αποτελεσματικά. Σημαντικό είναι επίσης πως το smartwatch της Redmi διαθέτει ανεξάρτητο chip δορυφορικού εντοπισμού καθώς ενσωματώνει ένα υπερσύγχρονο chip GNSS για γρήγορο εντοπισμό θέσης με υψηλή ακρίβεια.

Η Redmi έχει επίσης φροντίσει να ενσωματώσει ορισμένες λειτουργίες σχετικά με την υγεία μας, όπως την παρακολούθηση της ποσότητας οξυγόνου στο αίμα, με τον αισθητήρα οπτικής οξυμετρίας να ανιχνεύει τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα μας. Εκτός αυτού του χαρακτηριστικού, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τον καρδιακό μας ρυθμό, με τον πλήρως αναβαθμισμένο αλγόριθμο καρδιακών παλμών να καταγράφει έτσι ώστε οι μεταβολές των καρδιακών παλμών μας να παρακολουθούνται συνεχώς και με ακρίβεια, διαφυλάσσοντας την υγεία μας κάθε στιγμή.
Για να μπορεί να ανταπεξέλθει ένα smartwatch σε αυτές τις λειτουργίες, χρειάζεται και η αντίστοιχη αυτονομία. Ευτυχώς για εμάς, η Redmi φρόντισε να δώσει αυτονομία 12 ημερών στο Redmi Watch 3 μιας και ο συνδυασμός της μπαταρίας των 289mAh με το chip χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, θα κάνουν το χρήστη να ξεχάσει πότε φόρτισε τη συσκευή του τελευταία φορά.

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων μέσω Bluetooth, όπου μπορούμε να απαντάμε σε τηλεφωνικές κλήσεις σηκώνοντας απλά το χέρι μας, με ένα μόνο πάτημα, είτε εργαζόμαστε ή γυμναζόμαστε, έτσι ώστε να μη χάσουμε τίποτα σημαντικό από την καθημερινότητά μας. Η τιμή του Redmi Watch 3 είναι 129,90 ευρώ.

, Redmi Watch 3 και Buds 4: Ιδανικές προτάσεις για άσκηση και διασκέδαση

Redmi Buds 4: Ας επικεντρωθούμε στο ρυθμό της μουσικής

Η Redmi μας έφερε τα νέα Buds 4, τα νέα ασύρματα ακουστικά που διαθέτουν ελαφρύ και στρογγυλεμένο σχεδιασμό για περισσότερη άνεση και είναι φιλικά στο δέρμα. Προσφέρουν πλούσιο ήχο, χάρη στον δυναμικό driver 10 χιλ. ενώ το πολύ λεπτό διάφραγμα των 0.006 χιλ., απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους και μας βοηθά να επικεντρωθούμε στη μουσική που απολαμβάνουμε.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει τα Redmi Buds 4 να ξεχωρίζουν είναι η υβριδική τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation), μέσω της οποίας τα μικρόφωνα προώθησης και ανάδρασης συνεργάζονται έτσι ώστε να διαχωρίζουν αποτελεσματικά το θόρυβο από το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, είτε βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο, στο λεωφορείο ή στο μετρό, με ένα άγγιγμα επιτυγχάνουμε ακύρωση θορύβου έως 35dB.

Ωστόσο, η ενεργή ακύρωση θορύβου μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα μέσω τεχνητής νοημοσύνης, μιας και ο αλγόριθμος φωνής AI διαφοροποιεί με ακρίβεια την ανθρώπινη φωνή και τον θόρυβο του περιβάλλοντος, έτσι ώστε ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα, ο χρήστης να ακούει κάθε λέξη δυνατά και καθαρά. Στην καθαρότητα της επικοινωνίας αλλά και στην εναλλαγή μεταξύ μουσικής και συνομιλίας, έρχεται η λειτουργία Dual transparency να το κάνει πραγματικότητα με φυσικό τρόπο και ενώ έχουμε τα ακουστικά μας φορεμένα. Επιπλέον, η ακουστική ποιότητα των Redmi Buds 4 οφείλεται και στο ότι το εξαιρετικά λεπτό διάφραγμα των 0.006 χιλ. κάνει τη φωνή να ακούγεται πιο καθαρή αλλά και τις χαμηλότερες συχνότητες πιο γεμάτες και τα πρίμα πιο έντονα.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει Redmi Buds 4 ξεχωριστά, είναι η αυτονομία τους καθώς με 6 ώρες αυτονομία της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση αλλά και έως 30 ώρες αυτονομία μπαταρίας όταν συνδυάζονται με θήκη φόρτισης, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τη μουσική μας κάθε στιγμή, ενώ σημαντικό είναι επίσης το ότι υποστηρίζεται η γρήγορη φόρτιση και με 5 λεπτά φόρτισης μπορούμε να απολαύσουμε τη μουσική μας για 1 ώρα.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα ασύρματα ακουστικά μας κάθε στιγμή και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η Redmi έχει φροντίσει και για αυτό μιας και τα Buds 4 διαθέτουν IP54 αδιαβροχοποίηση και προστασία από τη σκόνη, έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η τιμή των Redmi Buds 4 είναι 69,90 ευρώ.

Η Redmi μας προσφέρει τα Redmi Watch 3 και Buds 4 για να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αυτά τα προϊόντα να είναι όχι μόνο απλά ποιοτικά, αλλά διαθέτουν και χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία χρήσης και εντείνουν τον ανταγωνισμό, προς όφελος του τελικού χρήστη, ο οποίος έχει στα χέρια του συσκευές οι οποίες είναι προσιτές και δε στερούνται ποιότητας.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης ΓΕΝΤΙΛΙΝΗΣ

Redmi Watch 3 Μη βλέπετε μόνο χαρακτηριστικά σε προσπέκτους.
Ρωτήστε και κάποιον χρήστη.
Όταν χάνει το σήμα GPS τραβάει πολλές γραμμές προς το πουθενά ψάχνοντας.Οι γραμμές αυτές καλύπτουν το χάρτη με αποτέλεσμα,όταν συγχρονίζει στην εφαρμογή,να μην διακρίνεται η πορεία σου.Μου το άλλαξαν και πάλι τα ίδια.
Για τι αριστούργημα μιλάτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8 και 8 Pro: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα [φωτο+βίντεο]

H Google θα παρουσιάσει τα καινούργια της smartphone στις 4 Οκτωβρίου αλλά εμείς μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Smartphones Apple featured iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro – Τεστ πτώσης: Είναι το τιτάνιο πιο ισχυρό;

Τα πρώτα τεστ πτώσης του iPhone 15 Pro είναι διαθέσιμα στο Youtube και αποκαλύπτουν πολλά για την ολοκαίνουργια συσκευή.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 & Note 13 Pro: Επίσημα

Η Xiaomi ανακοίνωσε στην Κίνα τη σειρά Redmi 13, αποτελούμενη από τα Xiaomi Redmi Note 13, Note 13 Pro και Note 13 Pro+.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Με κάμερα 200 MP, Dimensity 7200-Ultra

Η Xiaomi ανακοίνωσε στην Κίνα τη σειρά Redmi 13, αποτελούμενη από τρία μέλη – το Redmi Note 13, το Note 13 Pro και το κορυφαίο Note 13 Pro+.