Redmi Watch 3 και Redmi Buds 4 Lite: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Watch 3, Redmi Watch 3 και Redmi Buds 4 Lite: Διαθεσιμότητα, τιμές

Με οθόνη AMOLED στις 1.75″, το Redmi Watch 3 σχεδιάστηκε για να είναι ευδιάκριτο ακόμα και σε συνθήκες ηλιοφάνειας. Το bezel της συσκευής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με τεχνολογία NCVM για premium look και εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και διατίθεται σε δύο χρώματα: Black και Ivory. Επιπλέον, συνοδεύεται με πάνω από 200 ενσωματωμένα καντράν, για να διαλέξει κάθε χρήστης αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με την διάθεση του.

Το Redmi Watch 3 είναι διαθέσιμο από τις 6 Απριλίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 129 ευρώ.

Redmi Watch 3, Redmi Watch 3 και Redmi Buds 4 Lite: Διαθεσιμότητα, τιμές

Με ενσωματωμένο GPS και πιστοποίηση στεγανότητας 5ΑΤΜ_x0005, η συσκευή υποστηρίζει 5 δορυφορικά συστήματα και 121 αθλητικές μετρήσεις. Επιπλέον, το Redmi Watch 3 διαθέτει σύστημα παρακολούθησης οξυγόνου, καρδιακού ρυθμού, ύπνου και άλλου δεικτών υγείας. Με μπαταρία διάρκειας έως και 12 ημερών σε τυπική χρήση, το νέο smartwatch της Xiaomi εγγυάται στον χρήστη υπέροχη εμπειρία. Τέλος, χάρη στο Bluetooth μικρόφωνο, το Redmi Watch 3 μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις.

Redmi Watch 3, Redmi Watch 3 και Redmi Buds 4 Lite: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Buds 4 Lite

Τα νέα Redmi Buds 4 Lite εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο το ήδη εντυπωσιακό οικοσύστημα της Xiaomi και κυκλοφορούν με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 34,9 ευρώ.

Με 12 mm Dynamic Driver για μια υπέροχη και πεντακάθαρη εμπειρία ακρόασης και μέχρι 20 ώρες λειτουργίας (με χρήση της θήκης), τα νέα Redmi Buds 4 Lite αποτελούν την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν κάτι απλό αλλά δυνατό και αποδοτικό. Με πιστοποίηση ΙΡ54 για αντοχή στο νερό και υποστήριξη Google για εύκολο pairing, τα Redmi Buds 4 Lite είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους χρήστες.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

DΔελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.