RedmiBook Pro 2022: Έρχεται 17 Μαρτίου με μπόλικη ισχύ

RedmiBook Pro, RedmiBook Pro 2022: Έρχεται 17 Μαρτίου με μπόλικη ισχύ

RedmiBook Pro, RedmiBook Pro 2022: Έρχεται 17 Μαρτίου με μπόλικη ισχύ

Το επόμενο laptop της Redmi, το RedmiBook Pro 2022, θα είναι πολύ ισχυρό και θα κάνει το ντεμπούτο του στις 17 Μαρτίου. Το νέο laptop αντλεί την ισχύ του από τους επεξεργαστές Intel Core Gen 12, με τους οποίους θα είναι εφοδιασμένο.

Όπως το δηλώνει και η Redmi στο teaser για την παρουσίαση του RedmiBook Pro 2022, η νέα της πρόταση έρχεται με αρκετές φιλοδοξίες στην κατηγορία των λεπτών και ελαφριών laptop, με τη δύναμη των επεξεργαστών του να του δίνουν έναν πλούτο δυνατοτήτων για ποικίλα σενάρια χρήσης.

Έχουν ήδη εμφανιστεί κάποια benchmark tests για το RedmiBook Pro 2022, με τον επεξεργαστή Intel Core i7-12650H, ο οποίος μπορεί να λειτουργεί με συχνότητα έως και τα 4.7 GHz. Το Geekbench 5 του δίνει 1800 πόντους στην μέτρηση με τον ένα πυρήνα και 11872 πόντους με όλους τους πυρήνες ενεργοποιημένους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλα στοιχεία για το RedmiBook Pro, πέρα από το γεγονός ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ελαφρύ και ισχυρό laptop που θα κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!