Reolink Argus 3 Pro: Έξυπνη και αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας 2Κ + Solar panel

Reolink Argus 3 Pro, Reolink Argus 3 Pro: Έξυπνη και αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας 2Κ + Solar panel

Η ασφάλεια του προσωπικού μας χώρου είναι πολύ σημαντική και η Reolink φροντίζει για αυτό με την 2K Argus 3 Pro κάμερα εξωτερικού χώρου για να παρακολουθούμε κάθε στιγμή τον προσωπικό μας χώρο ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς εκεί, με λειτουργίες που την κάνουν να ξεχωρίζει και ποιότητα που αλλάζει επίπεδο, καθώς η ανίχνευση ανθρώπου και οχήματος αλλά και η καταγραφή έγχρωμου 2Κ video μέρα και νύχτα, κάνουν τη διαφορά.

Στις κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό το να μπορούν να καταγράψουν video υψηλής ανάλυσης, με την Argus 3 Pro να έχει τη δυνατότητα καταγραφής video σε ανάλυση 2K 2560×1440 pixel στα 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με φακό 4MP, πεδίο καταγραφής 122 μοιρών και δυνατότητα ψηφιακού zoom 16x. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που μας αφήνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους είναι η πιστοποίηση IP65 που προσφέρει προστασία από τις καιρικές συνθήκες και αντοχή σε θερμοκρασίες από -10°C έως 55°C.

Reolink Argus 3 Pro, Reolink Argus 3 Pro: Έξυπνη και αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας 2Κ + Solar panel

Η κάμερα της Reolink έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει την κίνηση ανθρώπου αλλά και οχήματος και να αποτρέπει την εμφάνιση εσφαλμένων μηνυμάτων ειδοποίησης παραβίασης, έτσι ώστε να ενημερωνόμαστε μόνο όταν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος. Μόλις λάβουμε τη σχετική ειδοποίηση, μπορούμε να συνδεθούμε σε πραγματικό χρόνο για να έχουμε εικόνα μέσω του Reolink app, το οποίο είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές. Είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής έγχρωμου video στο σκοτάδι, ενώ σημαντικό είναι το ότι μπορούμε να μιλήσουμε μέσω της συσκευής μας και να μεταφερθεί ο ήχος μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου στο χώρο μας τη στιγμή που χρειάζεται.

Reolink Argus 3 Pro, Reolink Argus 3 Pro: Έξυπνη και αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας 2Κ + Solar panel

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει την Argus 3 Pro ξεχωριστή είναι η δυνατότητα λειτουργίας της με τη χρήση του Reolink Solar Panel, του συσσωρευτή ηλιακής ενέργειας έτσι ώστε όχι μόνο να μην έχουμε το άγχος για τη χρήση μπαταριών, αλλά και να αφήσουμε το θετικό μας στίγμα στο περιβάλλον, προστατεύοντάς το, ενώ η ενέργεια που παρέχεται είναι αρκετή για να έχουμε λειτουργία μέρα και νύχτα χωρίς μπαταρίες.

Reolink Argus 3 Pro, Reolink Argus 3 Pro: Έξυπνη και αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας 2Κ + Solar panel

Όσον αφορά την καταγραφή του video, θα πρέπει να τονίσουμε πως για να μπορούμε να καταγράψουμε τα video της κάμερας, χρειάζεται να έχουμε και τον αντίστοιχο αποθηκευτικό χώρο. Για αυτό το λόγο, η Reolink έχει φροντίσει και μας παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής σε κάρτα microSD η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 128GB, έτσι ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τα video μας τοπικά.

Reolink Argus 3 Pro, Reolink Argus 3 Pro: Έξυπνη και αδιάβροχη κάμερα ασφαλείας 2Κ + Solar panel

Η Reolink με την κάμερα Argus 3 Pro καταφέρνει να μας παρέχει μια συσκευή η οποία ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα καταγραφής video και την καταγραφή έγχρωμου video κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και για τη δυνατότητα λειτουργίας της με ηλιακή ενέργεια και την αναγνώριση κίνησης μόνο όταν χρειάζεται, χωρίς να λαμβάνουμε λανθασμένες ειδοποιήσεις, και όλα αυτά σε ένα συνολικό πακέτο που σφύζει από ποιότητα και αξιοπιστία.

Η κάμερα ασφαλείας έχει τιμή 98,39 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ, το Reolink Solar Panel κοστίζει 29,99 ευρώ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.